Koufonissia
Matkusta suoraan Syros lautta
Syros
Katso hinnat

Miten päästä Koufonissia Syros lautalla ?

Etsitkö täydellistä Koufonissia Syros lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Koufonissia Syros on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Koufonissia Syros voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Koufonissia Syros -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Koufonissia Syros -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Koufonissia Syros sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Koufonissia Syros lauttatietoa

Lähtösatama
Koufonissia
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Syros
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
81 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Koufonissia ja Syros välillä?

Jos haluat matkustaa Koufonissia ja Syros välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Koufonissia Syros
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Koufonissia-Syros-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Koufonissia-Syros -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Koufonissia ja Syros välillä. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Koufonissia? Mihin laivat saapuvat Syros?

Lähtösatama Koufonissia

Blue Star Ferries lautat lähtevät Syros seuraavista Koufonissia satamista:

Koufonissia
Kartta

Saapumissatama Syros

Blue Star Ferries alukset saapuvat Syros seuraavista satamista:

Port of Siros Ermoupoli
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika