Kristiansand
Matkusta suoraan Eemshaven lautta
Eemshaven
Katso hinnat

Miten päästä Kristiansand Eemshaven lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kristiansand Eemshaven lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kristiansand Eemshaven on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kristiansand Eemshaven voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kristiansand Eemshaven -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Holland Norway Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kristiansand Eemshaven -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Holland Norway Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kristiansand Eemshaven sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kristiansand Eemshaven lauttatietoa

Lähtösatama
Kristiansand
Norja
Saapumissatama
Eemshaven
Alankomaat
Etäisyys
528 km
Lauttayhtiöt
Holland Norway Lines
Ylitysten tiheys
3 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
18 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kristiansand ja Eemshaven välillä?

Jos haluat matkustaa Kristiansand ja Eemshaven välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Holland Norway Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Holland Norway Lines Kristiansand Eemshaven
Holland Norway Lines
Holland Norway Lines on alankomaalainen varustamo, joka harjoittaa lauttaliikennettä Norjan ja Alankomaiden välillä. Vivanodalla voit vertailla Kristiansand-Eemshaven -hintoja ja varata Holland Norway Linesin lipun Kristiansand ja Eemshaven välillä. Holland Norway Lines liikennöi Kristiansand Eemshaven 3 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 18 tuntia. Lisätietoja Holland Norway Linesistä
18 tuntia
3 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Kristiansand? Mihin laivat saapuvat Eemshaven?

Lähtösatama Kristiansand

Holland Norway Lines lautat lähtevät Eemshaven seuraavista Kristiansand satamista:

Kristiansand
Kartta

Saapumissatama Eemshaven

Holland Norway Lines alukset saapuvat Eemshaven seuraavista satamista:

Eemshaven Ferry Terminal
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika