Kyllini
Matkusta suoraan Kefalonia lautta
Kefalonia
Katso hinnat

Miten päästä Kyllini Kefalonia lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kyllini Kefalonia lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kyllini Kefalonia on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kyllini Kefalonia voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kyllini Kefalonia -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Ionan Ferries, Ionian Group tai Kefalonian Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kyllini Kefalonia -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Ionan Ferries, Ionian Group tai Kefalonian Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kyllini Kefalonia sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kyllini Kefalonia lauttatietoa

Lähtösatama
Kyllini
Kreikka
Länsi-Kreikka
Saapumissatama
Kefalonia
Kreikka
Jooniansaaret
Etäisyys
59 km
Lauttayhtiöt
Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines
Ylitysten tiheys
14 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Kyllini Kefalonia?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Kyllini Kefalonia kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Kefalonia. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Kyllini Kefalonia on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ei väsytä, toisin kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Kyllini Kefalonia -lauttamatka on juuri päinvastainen. Aluksella on Ionan Ferries, Ionian Group tai Kefalonian Lines liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Saavut Kefalonia stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Kyllini Kefalonia. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Toisaalta Kyllini-Kefalonia-risteilyllä Kefalonian Lines, Ionian Group tai Ionan Ferries lautalla sinulla on Kyllini-Kefalonia-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Sinulla ei ole koskaan näin paljon vapautta ja viihdettä lennon aikana!
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Kyllini ja Kefalonia välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Ionan Ferries, Ionian Group tai Kefalonian Lines laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kyllini ja Kefalonia välillä?

Jos haluat matkustaa Kyllini ja Kefalonia välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Ionan Ferries, Ionian Group tai Kefalonian Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Ionan Ferries Kyllini Kefalonia
Ionan Ferries
Ionan Ferries harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Kyllini ja Kefalonia satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Kyllini-Kefalonia -hintoja ja varata Ionan Ferriesin lipun Kyllini ja Kefalonia välillä. Lisätietoja Ionan Ferriesistä
Ionian Group Kyllini Kefalonia
Ionian Group
Ionian Group harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Kyllini ja Kefalonia satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Kyllini-Kefalonia -hintoja ja varata Ionian Groupin lipun Kyllini ja Kefalonia välillä. Lisätietoja Ionian Groupistä
Kefalonian Lines Kyllini Kefalonia
Kefalonian Lines
Kefalonian Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Kyllini ja Kefalonia satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Kyllini-Kefalonia -hintoja ja varata Kefalonian Linesin lipun Kyllini ja Kefalonia välillä. Kefalonian Lines liikennöi Kyllini Kefalonia 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 20 min. Lisätietoja Kefalonian Linesistä
1 tuntia 20 min
14 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Kyllini? Mihin laivat saapuvat Kefalonia?

Lähtösatama Kyllini

Ionan Ferries, Ionian Group tai Kefalonian Lines lautat lähtevät Kefalonia seuraavista Kyllini satamista:

Kyllini
Kartta

Saapumissatama Kefalonia

Kefalonian Lines, Ionian Group tai Ionan Ferries alukset saapuvat Kefalonia seuraavista satamista:

Poros
Kartta
Argostoli
Kartta
Poros (Kefalonia)
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Kyllini Kefalonia, Kyllini ja Kefalonia välisen 59 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Kyllini ja Kefalonia välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Ionan Ferries, Ionian Group ja Kefalonian Lines). Tällä hetkellä Kyllini ja Kefalonia välillä on 14 ylitystä viikossa.

Reitillä Kyllini-Kefalonia liikennöi 3 lauttayhtiötä: Ionan Ferries, Ionian Group ja Kefalonian Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines.

Vertaa ennen varausta Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Kyllini Kefalonia -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Kyllini ja Kefalonia välisen matkan aikana matkustat 59 km.

Koe Kyllini ja Kefalonia välinen lauttamatka

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Kyllini ja Kefalonia välillä olisi. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Kyllini Kefalonia -risteilyllä Ionan Ferries, Ionian Group tai Kefalonian Lines laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Kyllini laivaan noususta Kefalonia tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Kyllini ja Kefalonia.

Laivaan nousu Kyllini

Ennen kuin Kyllini Kefalonia -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Kyllini satamaan / Kyllini lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Ionan Ferries, Ionian Group tai Kefalonian Lines) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Kyllini ja Kefalonia väliselle reitille. / Mene Kyllini lauttaterminaalin Kefalonian Lines, Ionian Group tai Ionan Ferries:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Kefalonia menevään laivaan nouseminen / Varo Kyllini lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Autolla seuraat Ionan Ferries, Ionian Group tai Kefalonian Lines henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Kyllini ja Kefalonia välisellä reitillä olevalla aluksella.

Kefalonian Lines, Ionian Group tai Ionan Ferries:n laivoilla on jokaiselle jotakin. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Kefalonia on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Kefalonia tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Kefalonia satamaan / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Kiireessä ei ole mitään järkeä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Kefalonia satamaan.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Kefalonia satamaan.
  • Kefalonia on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Kefalonia sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Kefalonia alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika