Kyllini
Matkusta suoraan Sami lautta
Sami
Katso hinnat

Miten päästä Kyllini Sami lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kyllini Sami lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kyllini Sami on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kyllini Sami voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kyllini Sami -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Ionian Group tai Kefalonian Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kyllini Sami -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Ionian Group tai Kefalonian Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kyllini Sami sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kyllini Sami lauttatietoa

Lähtösatama
Kyllini
Kreikka
Länsi-Kreikka
Saapumissatama
Sami
Kreikka
Jooniansaaret
Etäisyys
59 km
Lauttayhtiöt
Ionian Group, Kefalonian Lines
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Kyllini Sami?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Kyllini Sami kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Sami. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Kyllini Sami on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ajan ottamisesta tulee nautinto
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Ionian Group tai Kefalonian Lines lautalla nautit sujuvasta lähdöstä Kyllini ja purjehdit alle 40 km/h nopeudella Sami. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Kyllini-Sami risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!
Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka Kyllini ja Sami välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Kyllini ja Sami välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Ionian Group tai Kefalonian Lines laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kyllini ja Sami välillä?

Jos haluat matkustaa Kyllini ja Sami välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Ionian Group tai Kefalonian Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Ionian Group Kyllini Sami
Ionian Group
Ionian Group harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Kyllini ja Sami satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Kyllini-Sami -hintoja ja varata Ionian Groupin lipun Kyllini ja Sami välillä. Lisätietoja Ionian Groupistä
Kefalonian Lines Kyllini Sami
Kefalonian Lines
Kefalonian Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Kyllini ja Sami satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Kyllini-Sami -hintoja ja varata Kefalonian Linesin lipun Kyllini ja Sami välillä. Lisätietoja Kefalonian Linesistä

Mistä lähtevät lautat Kyllini? Mihin laivat saapuvat Sami?

Lähtösatama Kyllini

Ionian Group tai Kefalonian Lines lautat lähtevät Sami seuraavista Kyllini satamista:

Kyllini
Kartta

Saapumissatama Sami

Kefalonian Lines tai Ionian Group alukset saapuvat Sami seuraavista satamista:

Sami
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Kyllini-Sami liikennöi 2 lauttayhtiötä: Ionian Group ja Kefalonian Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Ionian Group, Kefalonian Lines.

Kyllini ja Sami välisen matkan aikana matkustat 59 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika