Kyrenia
Matkusta suoraan Tasucu lautta
Tasucu
Katso hinnat

Miten päästä Kyrenia Tasucu lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kyrenia Tasucu lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kyrenia Tasucu on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kyrenia Tasucu voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kyrenia Tasucu -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Akgunler Denizcilik, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kyrenia Tasucu -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Akgunler Denizcilik laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kyrenia Tasucu sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kyrenia Tasucu lauttatietoa

Lähtösatama
Kyrenia
Kypros
Saapumissatama
Tasucu
Turkki
Etäisyys
121 km
Lauttayhtiöt
Akgunler Denizcilik
Ylitysten tiheys
7 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
6 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Kyrenia Tasucu: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Kyrenia Tasucu, lippujen hinnat vaihtelevat 33 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 198 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Kyrenia - Tasucu, on 99 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Kyrenia - Tasucu on 3 tuntia 59 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 6 tuntia saapua Tasucu, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Tasucu 2 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Kyrenia satamasta klo 10:30. Viimeinen laiva Tasucu lähtee Kyrenia satamasta klo 23:30.

Keskimääräinen hinta Kyrenia - Tasucu-lauttaristeilylle.
99 €
Lauttojen hintaluokka Kyrenia Tasucu (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
33 € - 198 €
Keskimääräinen ylitysaika Kyrenia - Tasucu
3 tuntia 59 min
Ensimmäisen Tasucu menevän lautan lähtöaika
10:30
Viimeisen lautan lähtöaika Tasucu
23:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Tasucu
05:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Tasucu
14:00

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kyrenia ja Tasucu välillä?

Jos haluat matkustaa Kyrenia ja Tasucu välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Akgunler Denizcilik, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Akgunler Denizcilik Kyrenia Tasucu
Akgunler Denizcilik
Akgunler Denizcilik harjoittaa lauttaliikennettä Turkki ja Kypros, mukaan lukien lauttaliikenne Kyrenia ja Tasucu satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Kyrenia-Tasucu -hintoja ja varata Akgunler Denizcilikin lipun Kyrenia ja Tasucu välillä. Akgunler Denizcilik liikennöi Kyrenia Tasucu 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 6 tuntia. Lisätietoja Akgunler Denizcilikistä
6 tuntia
7 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Kyrenia? Mihin laivat saapuvat Tasucu?

Lähtösatama Kyrenia

Akgunler Denizcilik lautat lähtevät Tasucu seuraavista Kyrenia satamista:

Kyrenia/Girne
Kartta

Saapumissatama Tasucu

Akgunler Denizcilik alukset saapuvat Tasucu seuraavista satamista:

Tasucu
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika