Kythira
Matkusta suoraan Antikythira lautta
Antikythira
Katso hinnat

Miten päästä Kythira Antikythira lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kythira Antikythira lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kythira Antikythira on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kythira Antikythira voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kythira Antikythira -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Sea Jets tai Lane Sea Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kythira Antikythira -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Sea Jets tai Lane Sea Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kythira Antikythira sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kythira Antikythira lauttatietoa

Lähtösatama
Kythira
Kreikka
Attica
Saapumissatama
Antikythira
Kreikka
Attica
Etäisyys
40 km
Lauttayhtiöt
Sea Jets, Lane Sea Lines
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Kythira Antikythira: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Kythira Antikythira, lippujen hinnat vaihtelevat 8 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 56 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Kythira - Antikythira, on 32 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Kythira - Antikythira on 1 tuntia 43 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 50 min saapua Antikythira, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Antikythira 1 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Kythira satamasta klo 20:00. Viimeinen laiva Antikythira lähtee Kythira satamasta klo 22:10.

Keskimääräinen hinta Kythira - Antikythira-lauttaristeilylle.
32 €
Lauttojen hintaluokka Kythira Antikythira (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
8 € - 56 €
Keskimääräinen ylitysaika Kythira - Antikythira
1 tuntia 43 min
Ensimmäisen Antikythira menevän lautan lähtöaika
20:00
Viimeisen lautan lähtöaika Antikythira
22:10
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Antikythira
21:50
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Antikythira
23:40

Miksi ottaa lautta Kythira Antikythira?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Kythira Antikythira kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Antikythira. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Kythira Antikythira on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Sea Jets tai Lane Sea Lines henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Kythira, siihen asti, kun se lähtee Antikythira. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.
ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Tiedetään hyvin, että elämme yhteiskunnassa, jossa kaiken on tapahduttava nopeasti, nopeammin ja nopeammin. Silti voit nauttia siitä, että voit lähteä Kythira Sea Jets tai Lane Sea Lines lautalla, joka kulkee 40 km matkan Antikythira alle 40 kilometrin tuntinopeudella. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Saatat jopa katua sitä, että saavut Antikythira niin nopeasti!
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Kythira ja Antikythira välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Sea Jets tai Lane Sea Lines laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kythira ja Antikythira välillä?

Jos haluat matkustaa Kythira ja Antikythira välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Sea Jets tai Lane Sea Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Sea Jets Kythira Antikythira
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Kythira-Antikythira -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Kythira ja Antikythira välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
Lane Sea Lines Kythira Antikythira
Lane Sea Lines
Lane Sea Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Kythira ja Antikythira satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Kythira-Antikythira -hintoja ja varata Lane Sea Linesin lipun Kythira ja Antikythira välillä. Lisätietoja Lane Sea Linesistä

Mistä lähtevät lautat Kythira? Mihin laivat saapuvat Antikythira?

Lähtösatama Kythira

Sea Jets tai Lane Sea Lines lautat lähtevät Antikythira seuraavista Kythira satamista:

Kythira
Kartta

Saapumissatama Antikythira

Lane Sea Lines tai Sea Jets alukset saapuvat Antikythira seuraavista satamista:

Antikythira
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Kythira-Antikythira liikennöi 2 lauttayhtiötä: Sea Jets ja Lane Sea Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Sea Jets, Lane Sea Lines.

Kythira ja Antikythira välisen matkan aikana matkustat 40 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Kythira Antikythira, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 8 € - 56 €. Havaitsemamme keskihinta oli 32 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Kythira klo 20:00 kohti Antikythira.

Viimeinen lautta Antikythira lähtee Kythira yleensä klo 22:10.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika