Kythira
Matkusta suoraan Gytheio lautta
Gytheio
Katso hinnat

Miten päästä Kythira Gytheio lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kythira Gytheio lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kythira Gytheio on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kythira Gytheio voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kythira Gytheio -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kythira Gytheio -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kythira Gytheio sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kythira Gytheio lauttatietoa

Lähtösatama
Kythira
Kreikka
Attica
Saapumissatama
Gytheio
Kreikka
Peloponnesoksen
Etäisyys
78 km
Lauttayhtiöt
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Kythira Gytheio: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Kythira Gytheio, lippujen hinnat vaihtelevat 9 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 68 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Kythira - Gytheio, on 38 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Kythira - Gytheio on 2 tuntia 27 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 30 min saapua Gytheio, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Gytheio 2 tuntia 25 min. Ensimmäinen lautta lähtee Kythira satamasta klo 13:00. Viimeinen laiva Gytheio lähtee Kythira satamasta klo 15:40.

Keskimääräinen hinta Kythira - Gytheio-lauttaristeilylle.
38 €
Lauttojen hintaluokka Kythira Gytheio (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
9 € - 68 €
Keskimääräinen ylitysaika Kythira - Gytheio
2 tuntia 27 min
Ensimmäisen Gytheio menevän lautan lähtöaika
13:00
Viimeisen lautan lähtöaika Gytheio
15:40
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Gytheio
15:25
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Gytheio
18:10

Miksi ottaa lautta Kythira Gytheio?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Kythira Gytheio kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Gytheio. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Kythira Gytheio on ihanteellinen tapa matkustaa.

Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Kythira Gytheio. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Kythira-Gytheio-risteilyllä Lane Sea Lines, Sea Jets tai LANE Sea Line lautalla sinulla on Kythira-Gytheio-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Palvelut ja vapaus lennon aikana ovat radikaalisti erilaisia!
ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines lautalla nautit sujuvasta lähdöstä Kythira ja purjehdit alle 40 km/h nopeudella Gytheio. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Saatat jopa katua sitä, että saavut Gytheio niin nopeasti!
Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka hytin varaaminen Kythira ja Gytheio väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Oikeiden hotellihuoneiden tavoin ne tarjoavat matkustajille sängyt, kylpyhuoneet ja joissakin sviiteissä myös ikkunaluukut ja parvekkeet. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kythira ja Gytheio välillä?

Jos haluat matkustaa Kythira ja Gytheio välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

LANE Sea Line Kythira Gytheio
LANE Sea Line
LANE Sea Line perustettiin vuonna 1985, ja sen toimipaikka on Barissa, Italiassa. Yhtiö palvelee Adrianmeren satamia Italiassa ja Kreikassa. Vivanodalla voit vertailla Kythira-Gytheio -hintoja ja varata LANE Sea Linein lipun Kythira ja Gytheio välillä. Lisätietoja LANE Sea Lineistä
Sea Jets Kythira Gytheio
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Kythira-Gytheio -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Kythira ja Gytheio välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
Lane Sea Lines Kythira Gytheio
Lane Sea Lines
Lane Sea Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Kythira ja Gytheio satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Kythira-Gytheio -hintoja ja varata Lane Sea Linesin lipun Kythira ja Gytheio välillä. Lisätietoja Lane Sea Linesistä

Mistä lähtevät lautat Kythira? Mihin laivat saapuvat Gytheio?

Lähtösatama Kythira

LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines lautat lähtevät Gytheio seuraavista Kythira satamista:

Kythira
Kartta

Saapumissatama Gytheio

Lane Sea Lines, Sea Jets tai LANE Sea Line alukset saapuvat Gytheio seuraavista satamista:

Gytheio
Kartta
Gythion
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Kythira-Gytheio liikennöi 3 lauttayhtiötä: LANE Sea Line, Sea Jets ja Lane Sea Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Vertaa ennen varausta LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Kythira Gytheio -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Kythira ja Gytheio välisen matkan aikana matkustat 78 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Kythira Gytheio, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 9 € - 68 €. Havaitsemamme keskihinta oli 38 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Kythira klo 13:00 kohti Gytheio.

Viimeinen lautta Gytheio lähtee Kythira yleensä klo 15:40.

Koe Kythira ja Gytheio välinen lauttamatka

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Kythira ja Gytheio välinen merimatka. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Kythira Gytheio -risteilyllä LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Kythira laivaan noususta Gytheio tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös käytännön tietoa Kythira ja Gytheio.

Valmiina laivaan nousuun Kythira

Ennen kuin lähdet Kythira Gytheio -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Kythira satamaan / Sinun kannattaa saapua Kythira satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Lane Sea Lines, Sea Jets tai LANE Sea Line-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Kythira ja Gytheio väliselle reitille. / Etsi Kythira lauttaterminaalissa LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Gytheio menevään laivaan nouseminen / Kythira lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Jos matkustat autolla, Lane Sea Lines, Sea Jets tai LANE Sea Line:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Elämää Kythira ja Gytheio välisellä lautalla

LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Gytheio on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Gytheio:

  • Gytheio satama on näkyvissä / Autotalliin pääsee vasta miehistön kutsusta. Kiireessä ei ole mitään järkeä. Jos haluat odottaa, suosittelemme seuraamaan Gytheio satamaan saapumista ulkokannelta.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Gytheio satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Gytheio tutustuminen / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Gytheio. Vihdoinkin lomasi Gytheio on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika