Suositeltu reitti
Kythira
Matkusta suoraan Kalamata lautta
Kalamata
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Kythira
Matkusta lautta Kissamos
Kissamos
Matkusta lautta Kalamata
Kalamata
Katso hinnat

Miten päästä Kythira Kalamata lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kythira Kalamata lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kythira Kalamata on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kythira Kalamata voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kythira Kalamata -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Lane Sea Lines, LANE Sea Line tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kythira Kalamata -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla LANE Sea Line tai Lane Sea Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kythira Kalamata sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kythira Kalamata lauttatietoa

Lähtösatama
Kythira
Kreikka
Attica
Saapumissatama
Kalamata
Kreikka
Peloponnesoksen
Etäisyys
126 km
Lauttayhtiöt
Lane Sea Lines, LANE Sea Line, Sea Jets
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Kythira Kalamata?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Kythira Kalamata kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Kalamata. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Kythira Kalamata on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Kalamata tai minne tahansa muualle. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Kythira-Kalamata-risteilyllä Lane Sea Lines tai LANE Sea Line lautalla sinulla on Kythira-Kalamata-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Kythira ja Kalamata välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Kythira, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Tämä Kythira ja Kalamata välinen laivamatka jää lapsillesi unohtumattomaksi hetkeksi.
Huolehtiva henkilökunta
Kythira ja Kalamata välisen matkan jokaisella minuutilla, Kythira satamassa tapahtuvasta laivaan noususta Kalamata tapahtuvaan laivasta poistumiseen, ammattitaitoinen ja hymyilevä LANE Sea Line tai Lane Sea Lines henkilökunta on käytettävissänne varmistaakseen, että viihdytte mukavasti. Aluksen pääkannella on lähes aina informaatiopiste.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kythira ja Kalamata välillä?

Jos haluat matkustaa Kythira ja Kalamata välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten LANE Sea Line tai Lane Sea Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

LANE Sea Line Kythira Kalamata
LANE Sea Line
LANE Sea Line perustettiin vuonna 1985, ja sen toimipaikka on Barissa, Italiassa. Yhtiö palvelee Adrianmeren satamia Italiassa ja Kreikassa. Vivanodalla voit vertailla Kythira-Kalamata -hintoja ja varata LANE Sea Linein lipun Kythira ja Kalamata välillä. Lisätietoja LANE Sea Lineistä
Lane Sea Lines Kythira Kalamata
Lane Sea Lines
Lane Sea Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Kythira ja Kalamata satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Kythira-Kalamata -hintoja ja varata Lane Sea Linesin lipun Kythira ja Kalamata välillä. Lisätietoja Lane Sea Linesistä

Mistä lähtevät lautat Kythira? Mihin laivat saapuvat Kalamata?

Lähtösatama Kythira

LANE Sea Line tai Lane Sea Lines lautat lähtevät Kalamata seuraavista Kythira satamista:

Kythira
Kartta

Saapumissatama Kalamata

Lane Sea Lines tai LANE Sea Line alukset saapuvat Kalamata seuraavista satamista:

Kalamata
Kartta
Kalamata
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Kythira Kalamata.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Kythira-Kalamata liikennöi 2 lauttayhtiötä: LANE Sea Line ja Lane Sea Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Lane Sea Lines, LANE Sea Line, Sea Jets.

Kythira ja Kalamata välisen matkan aikana matkustat 126 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika