Kythnos
Matkusta suoraan Folegandros lautta
Folegandros
Katso hinnat

Miten päästä Kythnos Folegandros lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kythnos Folegandros lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kythnos Folegandros on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kythnos Folegandros voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kythnos Folegandros -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Sea Jets, Hellenic Seaways tai Zante Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kythnos Folegandros -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Sea Jets, Hellenic Seaways tai Zante Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kythnos Folegandros sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kythnos Folegandros lauttatietoa

Lähtösatama
Kythnos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Folegandros
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
97 km
Lauttayhtiöt
Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
4 tuntia 10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Kythnos Folegandros: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Kythnos Folegandros, lippujen hinnat vaihtelevat 15 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 15 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Kythnos - Folegandros, on 15 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Kythnos - Folegandros on 9 tuntia 45 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 9 tuntia 45 min saapua Folegandros, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Folegandros 9 tuntia 45 min. Ensimmäinen lautta lähtee Kythnos satamasta klo 10:15.

Keskimääräinen hinta Kythnos - Folegandros-lauttaristeilylle.
15 €
Lauttojen hintaluokka Kythnos Folegandros (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
15 € - 15 €
Keskimääräinen ylitysaika Kythnos - Folegandros
9 tuntia 45 min
Ensimmäisen Folegandros menevän lautan lähtöaika
10:15
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Folegandros
20:00

Miksi ottaa lautta Kythnos Folegandros?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Kythnos Folegandros kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Folegandros. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Kythnos Folegandros on ihanteellinen tapa matkustaa.

Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Folegandros tai minne tahansa muualle. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Toisaalta Kythnos-Folegandros-risteilyllä Zante Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets lautalla sinulla on Kythnos-Folegandros-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Palvelut ja vapaus lennon aikana ovat radikaalisti erilaisia!
Meri-ilmaa haukkaamaan
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Kythnos voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Sea Jets, Hellenic Seaways tai Zante Ferries -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Folegandros täynnä energiaa.
Pyörän kuljettaminen ei ole ongelma
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Voit matkustaa Kythnos Folegandros täysin rauhallisin mielin ilman pelkoa pyöräsi vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Folegandros poistuaksesi laivalta.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kythnos ja Folegandros välillä?

Jos haluat matkustaa Kythnos ja Folegandros välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Sea Jets, Hellenic Seaways tai Zante Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Sea Jets Kythnos Folegandros
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Kythnos-Folegandros -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Kythnos ja Folegandros välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
Hellenic Seaways Kythnos Folegandros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Kythnos-Folegandros -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Kythnos ja Folegandros välillä. Hellenic Seaways liikennöi Kythnos Folegandros 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 9 tuntia 20 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
9 tuntia 20 min
1 ylitystä viikossa
Zante Ferries Kythnos Folegandros
Zante Ferries
Zakynthos Ferries perustettiin vuonna 1990, ja sen kotipaikka on Zakynthos, Kreikka. Vivanodalla voit vertailla Kythnos-Folegandros -hintoja ja varata Zante Ferriesin lipun Kythnos ja Folegandros välillä. Zante Ferries liikennöi Kythnos Folegandros 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 4 tuntia 10 min. Lisätietoja Zante Ferriesistä
4 tuntia 10 min
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Kythnos? Mihin laivat saapuvat Folegandros?

Lähtösatama Kythnos

Sea Jets, Hellenic Seaways tai Zante Ferries lautat lähtevät Folegandros seuraavista Kythnos satamista:

Kythnos
Kartta

Saapumissatama Folegandros

Zante Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets alukset saapuvat Folegandros seuraavista satamista:

Folegandros
Kartta
Folegandros
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Kythnos Folegandros, Kythnos ja Folegandros välisen 97 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 4 tuntia 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Kythnos ja Folegandros välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Sea Jets, Hellenic Seaways ja Zante Ferries). Tällä hetkellä Kythnos ja Folegandros välillä on 1 ylitystä viikossa.

Reitillä Kythnos-Folegandros liikennöi 3 lauttayhtiötä: Sea Jets, Hellenic Seaways ja Zante Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries.

Vertaa ennen varausta Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Kythnos Folegandros -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Kythnos ja Folegandros välisen matkan aikana matkustat 97 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Kythnos Folegandros, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 15 € - 15 €. Havaitsemamme keskihinta oli 15 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Kythnos klo 10:15 kohti Folegandros.

Millainen on Kythnos ja Folegandros välinen lauttamatka?

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Kythnos Folegandros suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Jotta voisit uppoutua Sea Jets, Hellenic Seaways tai Zante Ferries laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Kythnos ja laivasta poistumisesta Folegandros. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Kythnos ja Folegandros.

Lähtö Kythnos lautalla

Ennen kuin Kythnos Folegandros -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Kythnos satamassa / Kythnos lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Sea Jets, Hellenic Seaways tai Zante Ferries) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Kythnos ja Folegandros väliselle reitille. / Mene Kythnos lauttaterminaalin Zante Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Folegandros menevään lauttaan nouseminen / Kythnos lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Ajoneuvossasi Sea Jets, Hellenic Seaways tai Zante Ferries henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Kythnos ja Folegandros välisellä reitillä olevalla aluksella.

Zante Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets:n laivoilla on jokaiselle jotakin. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Folegandros on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Folegandros:

  • Lähestyminen Folegandros satamaan / Miehistö ei salli pääsyä autotalliin hakemaan ajoneuvoa ennen kuin alus on kiinnitetty. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Folegandros satamaan veneen kannelta käsin.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Folegandros satamaan.
  • Folegandros on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Folegandros läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Folegandros alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika