Kythnos
Matkusta suoraan Kimolos lautta
Kimolos
Katso hinnat

Miten päästä Kythnos Kimolos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kythnos Kimolos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kythnos Kimolos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kythnos Kimolos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kythnos Kimolos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways tai Zante Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kythnos Kimolos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways tai Zante Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kythnos Kimolos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kythnos Kimolos lauttatietoa

Lähtösatama
Kythnos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Kimolos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
68 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Zante Ferries
Ylitysten tiheys
3 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 55 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Kythnos Kimolos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Kythnos Kimolos, lippujen hinnat vaihtelevat 11 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 76 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Kythnos - Kimolos, on 37 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Kythnos - Kimolos on 4 tuntia 43 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 11 tuntia 25 min saapua Kimolos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Kimolos 2 tuntia 45 min. Ensimmäinen lautta lähtee Kythnos satamasta klo 10:15. Viimeinen laiva Kimolos lähtee Kythnos satamasta klo 13:15.

Keskimääräinen hinta Kythnos - Kimolos-lauttaristeilylle.
37 €
Lauttojen hintaluokka Kythnos Kimolos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
11 € - 76 €
Keskimääräinen ylitysaika Kythnos - Kimolos
4 tuntia 43 min
Ensimmäisen Kimolos menevän lautan lähtöaika
10:15
Viimeisen lautan lähtöaika Kimolos
13:15
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Kimolos
13:35
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Kimolos
21:40

Miksi ottaa lautta Kythnos Kimolos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Kythnos Kimolos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Kimolos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Kythnos Kimolos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Kythnos Kimolos -lauttamatka on juuri päinvastainen. Hellenic Seaways tai Zante Ferries liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Epäilemättä saavut Kimolos täysin rentoutuneena.
Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Hellenic Seaways tai Zante Ferries henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Kythnos, siihen asti, kun se lähtee Kimolos. Löydät "infopisteen" laivalta, useimmiten pääkannelta.
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Muissa liikennemuodoissa matkatavaroiden määrä on usein rajoitettu yhteen matkatavaraan, ja jokaisesta ylimääräisestä matkatavarasta peritään maksu. Kun nouset Hellenic Seaways tai Zante Ferries lauttaan Kythnos, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Kimolos. Monet laivat tarjoavat kuitenkin matkatavaroiden säilytystilaa jalkaisin matkustaville. Tarkista asia Hellenic Seaways tai Zante Ferries.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kythnos ja Kimolos välillä?

Jos haluat matkustaa Kythnos ja Kimolos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways tai Zante Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Kythnos Kimolos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Kythnos-Kimolos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Kythnos ja Kimolos välillä. Hellenic Seaways liikennöi Kythnos Kimolos 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 10 tuntia 55 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
10 tuntia 55 min
1 ylitystä viikossa
Zante Ferries Kythnos Kimolos
Zante Ferries
Zakynthos Ferries perustettiin vuonna 1990, ja sen kotipaikka on Zakynthos, Kreikka. Vivanodalla voit vertailla Kythnos-Kimolos -hintoja ja varata Zante Ferriesin lipun Kythnos ja Kimolos välillä. Zante Ferries liikennöi Kythnos Kimolos 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 55 min. Lisätietoja Zante Ferriesistä
2 tuntia 55 min
2 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Kythnos? Mihin laivat saapuvat Kimolos?

Lähtösatama Kythnos

Hellenic Seaways tai Zante Ferries lautat lähtevät Kimolos seuraavista Kythnos satamista:

Kythnos
Kartta

Saapumissatama Kimolos

Zante Ferries tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Kimolos seuraavista satamista:

Kimolos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Kythnos Kimolos, Kythnos ja Kimolos välisen 68 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia 55 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Kythnos ja Kimolos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Hellenic Seaways ja Zante Ferries). Tällä hetkellä Kythnos ja Kimolos välillä on 3 ylitystä viikossa.

Reitillä Kythnos-Kimolos liikennöi 2 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways ja Zante Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Zante Ferries.

Kythnos ja Kimolos välisen matkan aikana matkustat 68 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Kythnos Kimolos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 11 € - 76 €. Havaitsemamme keskihinta oli 37 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Kythnos klo 10:15 kohti Kimolos.

Viimeinen lautta Kimolos lähtee Kythnos yleensä klo 13:15.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika