Kythnos
Matkusta suoraan Lavrio lautta
Lavrio
Katso hinnat

Miten päästä Kythnos Lavrio lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kythnos Lavrio lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kythnos Lavrio on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kythnos Lavrio voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kythnos Lavrio -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets tai Triton Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kythnos Lavrio -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways, Sea Jets tai Triton Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kythnos Lavrio sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kythnos Lavrio lauttatietoa

Lähtösatama
Kythnos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Lavrio
Kreikka
Attica
Etäisyys
47 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Sea Jets, Triton Ferries
Ylitysten tiheys
2 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Kythnos Lavrio: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Kythnos Lavrio, lippujen hinnat vaihtelevat 15 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 83 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Kythnos - Lavrio, on 38 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Kythnos - Lavrio on 2 tuntia 21 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 35 min saapua Lavrio, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Lavrio 1 tuntia 45 min. Ensimmäinen lautta lähtee Kythnos satamasta klo 09:15. Viimeinen laiva Lavrio lähtee Kythnos satamasta klo 12:50.

Keskimääräinen hinta Kythnos - Lavrio-lauttaristeilylle.
38 €
Lauttojen hintaluokka Kythnos Lavrio (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
15 € - 83 €
Keskimääräinen ylitysaika Kythnos - Lavrio
2 tuntia 21 min
Ensimmäisen Lavrio menevän lautan lähtöaika
09:15
Viimeisen lautan lähtöaika Lavrio
12:50
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Lavrio
11:25
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Lavrio
15:20

Miksi ottaa lautta Kythnos Lavrio?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Kythnos Lavrio kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Lavrio. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Kythnos Lavrio on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Kythnos ja Lavrio välisen matkan aikana voit käydä Hellenic Seaways, Sea Jets tai Triton Ferries -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Lavrio täynnä energiaa.
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Kilometrikaupalla ajaminen ei ole kovin rentouttavaa, varsinkin jos siihen lisätään ruuhkien ja onnettomuuksien riski. Päinvastoin, Kythnos Lavrio laivamatka on äärimmäisen rentouttava. Aluksella on Hellenic Seaways, Sea Jets tai Triton Ferries liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Saavut Lavrio stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
Huolehtiva henkilökunta
Kythnos ja Lavrio välisen matkan jokaisella minuutilla, Kythnos satamassa tapahtuvasta laivaan noususta Lavrio tapahtuvaan laivasta poistumiseen, ammattitaitoinen ja hymyilevä Hellenic Seaways, Sea Jets tai Triton Ferries henkilökunta on käytettävissänne varmistaakseen, että viihdytte mukavasti. Löydät "infopisteen" laivalta, useimmiten pääkannelta.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kythnos ja Lavrio välillä?

Jos haluat matkustaa Kythnos ja Lavrio välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets tai Triton Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Kythnos Lavrio
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Kythnos-Lavrio -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Kythnos ja Lavrio välillä. Hellenic Seaways liikennöi Kythnos Lavrio 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 30 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
2 tuntia 30 min
2 ylitystä viikossa
Sea Jets Kythnos Lavrio
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Kythnos-Lavrio -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Kythnos ja Lavrio välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
Triton Ferries Kythnos Lavrio
Triton Ferries
Triton Ferries harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Kythnos ja Lavrio satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Kythnos-Lavrio -hintoja ja varata Triton Ferriesin lipun Kythnos ja Lavrio välillä. Lisätietoja Triton Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Kythnos? Mihin laivat saapuvat Lavrio?

Lähtösatama Kythnos

Hellenic Seaways, Sea Jets tai Triton Ferries lautat lähtevät Lavrio seuraavista Kythnos satamista:

Kythnos
Kartta

Saapumissatama Lavrio

Triton Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Lavrio seuraavista satamista:

Lavrio
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Kythnos Lavrio, Kythnos ja Lavrio välisen 47 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Kythnos ja Lavrio välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Hellenic Seaways, Sea Jets ja Triton Ferries). Tällä hetkellä Kythnos ja Lavrio välillä on 2 ylitystä viikossa.

Reitillä Kythnos-Lavrio liikennöi 3 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways, Sea Jets ja Triton Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Sea Jets, Triton Ferries.

Vertaa ennen varausta Hellenic Seaways, Sea Jets, Triton Ferries hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Kythnos Lavrio -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Kythnos ja Lavrio välisen matkan aikana matkustat 47 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Kythnos Lavrio, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 15 € - 83 €. Havaitsemamme keskihinta oli 38 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Kythnos klo 09:15 kohti Lavrio.

Viimeinen lautta Lavrio lähtee Kythnos yleensä klo 12:50.

Millainen on Kythnos ja Lavrio välinen lauttamatka?

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Kythnos Lavrio suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Jotta voisit uppoutua Hellenic Seaways, Sea Jets tai Triton Ferries laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Kythnos ja laivasta poistumisesta Lavrio. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Kythnos ja Lavrio.

Laivaan nousu Kythnos

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Kythnos Lavrio -lauttamatkan alkamista:

  • Saapumisaika Kythnos satamaan / Sinun tulee saapua Kythnos lauttaterminaaliin Hellenic Seaways, Sea Jets tai Triton Ferries asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Lähtöselvitys Kythnos ja Lavrio väliselle reitille. / Mene Kythnos lauttaterminaalin Triton Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Lavrio menevään lauttaan nouseminen / Kythnos lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Autolla seuraat Hellenic Seaways, Sea Jets tai Triton Ferries henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Kythnos ja Lavrio välisellä lautalla

Hellenic Seaways, Sea Jets tai Triton Ferries laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Lautta lähestyy Lavrio, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Lavrio:

  • Lähestyminen Lavrio satamaan / Miehistö ei salli pääsyä autotalliin hakemaan ajoneuvoa ennen kuin alus on kiinnitetty. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Lavrio satamaan.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Kythnos Lavrio mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Lavrio.
  • Laivalta poistuminen ja Lavrio tutustuminen / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Lavrio läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Lavrio alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika