Kythnos
Matkusta suoraan Naxos lautta
Naxos
Katso hinnat

Miten päästä Kythnos Naxos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kythnos Naxos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kythnos Naxos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kythnos Naxos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kythnos Naxos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kythnos Naxos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kythnos Naxos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kythnos Naxos lauttatietoa

Lähtösatama
Kythnos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Naxos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
92 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Sea Jets
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Kythnos Naxos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Kythnos Naxos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Naxos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Kythnos Naxos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Meri-ilmaa haukkaamaan
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Kythnos ja Naxos välisen matkan aikana voit käydä Hellenic Seaways tai Sea Jets -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Raikas meri-ilma ja lauttaa keinuttavat aallot rauhoittavat sinut välittömästi. Saavut Naxos täydellisen zenin ja energisen olon vallassa.
Lepo hytissä
Vaikka Kythnos ja Naxos välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Oikeiden hotellihuoneiden tavoin ne tarjoavat matkustajille sängyt, kylpyhuoneet ja joissakin sviiteissä myös ikkunaluukut ja parvekkeet. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleensä matka Kythnos Naxos on paljon nopeampi lentäen. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Sea Jets tai Hellenic Seaways Kythnos Naxos -lauttamatkan aikana on lukemattomia mahdollisuuksia nauttia ravintoloista ja baareista tai kävellä ja ottaa aurinkoa rantakannella... Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kythnos ja Naxos välillä?

Jos haluat matkustaa Kythnos ja Naxos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Kythnos Naxos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Kythnos-Naxos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Kythnos ja Naxos välillä. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
Sea Jets Kythnos Naxos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Kythnos-Naxos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Kythnos ja Naxos välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä

Mistä lähtevät lautat Kythnos? Mihin laivat saapuvat Naxos?

Lähtösatama Kythnos

Hellenic Seaways tai Sea Jets lautat lähtevät Naxos seuraavista Kythnos satamista:

Kythnos
Kartta

Saapumissatama Naxos

Sea Jets tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Naxos seuraavista satamista:

Naxos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Kythnos-Naxos liikennöi 2 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Sea Jets.

Kythnos ja Naxos välisen matkan aikana matkustat 92 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika