Kythnos
Matkusta suoraan Syros lautta
Syros
Katso hinnat

Miten päästä Kythnos Syros lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kythnos Syros lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kythnos Syros on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kythnos Syros voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kythnos Syros -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kythnos Syros -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kythnos Syros sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kythnos Syros lauttatietoa

Lähtösatama
Kythnos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Syros
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
71 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Sea Jets
Ylitysten tiheys
4 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Kythnos Syros: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Kythnos Syros, lippujen hinnat vaihtelevat 8 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 43 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Kythnos - Syros, on 17 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Kythnos - Syros on 2 tuntia 15 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 25 min saapua Syros, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Syros 2 tuntia 5 min. Ensimmäinen lautta lähtee Kythnos satamasta klo 18:55. Viimeinen laiva Syros lähtee Kythnos satamasta klo 19:20.

Keskimääräinen hinta Kythnos - Syros-lauttaristeilylle.
17 €
Lauttojen hintaluokka Kythnos Syros (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
8 € - 43 €
Keskimääräinen ylitysaika Kythnos - Syros
2 tuntia 15 min
Ensimmäisen Syros menevän lautan lähtöaika
18:55
Viimeisen lautan lähtöaika Syros
19:20
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Syros
21:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Syros
21:45

Miksi ottaa lautta Kythnos Syros?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Kythnos Syros kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Syros. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Kythnos Syros on ihanteellinen tapa matkustaa.

Meri-ilmaa haukkaamaan
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Kythnos ja Syros välisen matkan aikana voit käydä Hellenic Seaways tai Sea Jets -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Syros täynnä energiaa.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Kythnos ja Syros välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Kythnos, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Tämä Kythnos ja Syros välinen laivamatka jää lapsillesi unohtumattomaksi hetkeksi.
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, lentokoneessa tai bussissa matkustaminen pyörän kanssa muuttuu usein painajaiseksi, koska se on niin hankala kuljettaa. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Voit matkustaa Kythnos Syros täysin rauhallisin mielin ilman pelkoa pyöräsi vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Syros poistuaksesi laivalta.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kythnos ja Syros välillä?

Jos haluat matkustaa Kythnos ja Syros välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Kythnos Syros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Kythnos-Syros -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Kythnos ja Syros välillä. Hellenic Seaways liikennöi Kythnos Syros 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 30 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
2 tuntia 30 min
4 ylitystä viikossa
Sea Jets Kythnos Syros
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Kythnos-Syros -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Kythnos ja Syros välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä

Mistä lähtevät lautat Kythnos? Mihin laivat saapuvat Syros?

Lähtösatama Kythnos

Hellenic Seaways tai Sea Jets lautat lähtevät Syros seuraavista Kythnos satamista:

Kythnos
Kartta

Saapumissatama Syros

Sea Jets tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Syros seuraavista satamista:

Port of Siros Ermoupoli
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Kythnos Syros, Kythnos ja Syros välisen 71 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Kythnos ja Syros välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Hellenic Seaways ja Sea Jets). Tällä hetkellä Kythnos ja Syros välillä on 4 ylitystä viikossa.

Reitillä Kythnos-Syros liikennöi 2 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Sea Jets.

Kythnos ja Syros välisen matkan aikana matkustat 71 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Kythnos Syros, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 8 € - 43 €. Havaitsemamme keskihinta oli 17 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Kythnos klo 18:55 kohti Syros.

Viimeinen lautta Syros lähtee Kythnos yleensä klo 19:20.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika