La Gomera
Matkusta suoraan Los Cristianos lautta
Los Cristianos
Katso hinnat

Miten päästä La Gomera Los Cristianos lautalla ?

Etsitkö täydellistä La Gomera Los Cristianos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta La Gomera Los Cristianos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu La Gomera Los Cristianos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta La Gomera Los Cristianos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Naviera Armas tai Fred Olsen Express, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen La Gomera Los Cristianos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Naviera Armas tai Fred Olsen Express laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin La Gomera Los Cristianos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

La Gomera Los Cristianos lauttatietoa

Lähtösatama
La Gomera
Espanja
Kanarian saaret
Saapumissatama
Los Cristianos
Espanja
Kanarian saaret
Etäisyys
50 km
Lauttayhtiöt
Naviera Armas, Fred Olsen Express
Ylitysten tiheys
6 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta La Gomera Los Cristianos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla La Gomera Los Cristianos, lippujen hinnat vaihtelevat 34 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 149 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä La Gomera - Los Cristianos, on 64 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä La Gomera - Los Cristianos on 50 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 50 min saapua Los Cristianos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Los Cristianos 50 min. Ensimmäinen lautta lähtee La Gomera satamasta klo 07:00. Viimeinen laiva Los Cristianos lähtee La Gomera satamasta klo 17:30.

Keskimääräinen hinta La Gomera - Los Cristianos-lauttaristeilylle.
64 €
Lauttojen hintaluokka La Gomera Los Cristianos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
34 € - 149 €
Keskimääräinen ylitysaika La Gomera - Los Cristianos
50 min
Ensimmäisen Los Cristianos menevän lautan lähtöaika
07:00
Viimeisen lautan lähtöaika Los Cristianos
17:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Los Cristianos
07:50
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Los Cristianos
18:20

Miksi ottaa lautta La Gomera Los Cristianos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, La Gomera Los Cristianos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Los Cristianos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta La Gomera Los Cristianos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ei väsytä, toisin kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Päinvastoin, La Gomera Los Cristianos laivamatka on äärimmäisen rentouttava. Naviera Armas tai Fred Olsen Express liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Saavut Los Cristianos stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
Meri-ilmaa haukkaamaan
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. La Gomera ja Los Cristianos välisen matkan aikana voit käydä Naviera Armas tai Fred Olsen Express -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Los Cristianos täynnä energiaa.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa La Gomera Los Cristianos perheenä kuin lautalla. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet La Gomera, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Tämä La Gomera ja Los Cristianos välinen laivamatka jää lapsillesi unohtumattomaksi hetkeksi.

Mitkä yhtiöt liikennöivät La Gomera ja Los Cristianos välillä?

Jos haluat matkustaa La Gomera ja Los Cristianos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Naviera Armas tai Fred Olsen Express, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Naviera Armas La Gomera Los Cristianos
Naviera Armas
Naviera Armas on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Santa Cruz de Tenerife, Kanariansaaret. Se on perustettu vuonna 1971, ja se tarjoaa ylityksiä useisiin kohteisiin Kanariansaarilla, Espanjassa ja Marokossa. Vivanodalla voit vertailla La Gomera-Los Cristianos -hintoja ja varata Naviera Armasin lipun La Gomera ja Los Cristianos välillä. Naviera Armas liikennöi La Gomera Los Cristianos 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia. Lisätietoja Naviera Armasistä
1 tuntia
3 ylitystä päivässä
Fred Olsen Express La Gomera Los Cristianos
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express on Las Palmasissa, Kanariansaarilla sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttamatkoja eri kohteisiin Espanjassa ja Portugalissa. Vivanodalla voit vertailla La Gomera-Los Cristianos -hintoja ja varata Fred Olsen Expressin lipun La Gomera ja Los Cristianos välillä. Fred Olsen Express liikennöi La Gomera Los Cristianos 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 50 min. Lisätietoja Fred Olsen Expressistä
50 min
3 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat La Gomera? Mihin laivat saapuvat Los Cristianos?

Lähtösatama La Gomera

Naviera Armas tai Fred Olsen Express lautat lähtevät Los Cristianos seuraavista La Gomera satamista:

San Sebastian de la Gomera
Kartta

Saapumissatama Los Cristianos

Fred Olsen Express tai Naviera Armas alukset saapuvat Los Cristianos seuraavista satamista:

los Cristianos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla La Gomera Los Cristianos, La Gomera ja Los Cristianos välisen 50 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella La Gomera ja Los Cristianos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Naviera Armas ja Fred Olsen Express). Tällä hetkellä La Gomera ja Los Cristianos välillä on 6 ylitystä päivässä.

Reitillä La Gomera-Los Cristianos liikennöi 2 lauttayhtiötä: Naviera Armas ja Fred Olsen Express.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Naviera Armas, Fred Olsen Express.

La Gomera ja Los Cristianos välisen matkan aikana matkustat 50 km.

Jos haluat matkustaa laivalla La Gomera Los Cristianos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 34 € - 149 €. Havaitsemamme keskihinta oli 64 €.

Ensimmäinen lautta lähtee La Gomera klo 07:00 kohti Los Cristianos.

Viimeinen lautta Los Cristianos lähtee La Gomera yleensä klo 17:30.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika