Lajes das Flores
Matkusta suoraan Ponta Delgada lautta
Ponta Delgada
Katso hinnat

Miten päästä Lajes das Flores Ponta Delgada lautalla ?

Etsitkö täydellistä Lajes das Flores Ponta Delgada lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Lajes das Flores Ponta Delgada on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Lajes das Flores Ponta Delgada voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Lajes das Flores Ponta Delgada -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Atlanticoline, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Lajes das Flores Ponta Delgada -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Atlanticoline laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Lajes das Flores Ponta Delgada sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Lajes das Flores Ponta Delgada lauttatietoa

Lähtösatama
Lajes das Flores
Portugali
Azorit
Saapumissatama
Ponta Delgada
Portugali
Azorit
Etäisyys
512 km
Lauttayhtiöt
Atlanticoline
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Lajes das Flores ja Ponta Delgada välillä?

Jos haluat matkustaa Lajes das Flores ja Ponta Delgada välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Atlanticoline, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Atlanticoline Lajes das Flores Ponta Delgada
Atlanticoline
Atlanticoline on Funchalissa, Portugalissa sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Azorien saarten ja Portugalin rannikon välillä. Vivanodalla voit vertailla Lajes das Flores-Ponta Delgada -hintoja ja varata Atlanticolinein lipun Lajes das Flores ja Ponta Delgada välillä. Atlanticoline liikennöi Lajes das Flores Ponta Delgada 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia. Lisätietoja Atlanticolineistä
2 tuntia
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Lajes das Flores? Mihin laivat saapuvat Ponta Delgada?

Lähtösatama Lajes das Flores

Atlanticoline lautat lähtevät Ponta Delgada seuraavista Lajes das Flores satamista:

Lajes
Kartta

Saapumissatama Ponta Delgada

Atlanticoline alukset saapuvat Ponta Delgada seuraavista satamista:

Ponta Delgada
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika