Lampedusa
Matkusta suoraan Porto Empedocle lautta
Porto Empedocle
Katso hinnat

Miten päästä Lampedusa Porto Empedocle lautalla ?

Etsitkö täydellistä Lampedusa Porto Empedocle lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Lampedusa Porto Empedocle on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Lampedusa Porto Empedocle voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Lampedusa Porto Empedocle -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Lampedusa Porto Empedocle -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Lampedusa Porto Empedocle sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Lampedusa Porto Empedocle lauttatietoa

Lähtösatama
Lampedusa
Italia
Sisilia
Saapumissatama
Porto Empedocle
Italia
Sisilia
Etäisyys
215 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Siremar
Ylitysten tiheys
5 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
4 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Lampedusa Porto Empedocle: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Lampedusa Porto Empedocle, lippujen hinnat vaihtelevat 42 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 255 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Lampedusa - Porto Empedocle, on 116 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Lampedusa - Porto Empedocle on 7 tuntia 26 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 9 tuntia 20 min saapua Porto Empedocle, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Porto Empedocle 4 tuntia 15 min. Ensimmäinen lautta lähtee Lampedusa satamasta klo 07:30. Viimeinen laiva Porto Empedocle lähtee Lampedusa satamasta klo 20:41.

Keskimääräinen hinta Lampedusa - Porto Empedocle-lauttaristeilylle.
116 €
Lauttojen hintaluokka Lampedusa Porto Empedocle (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
42 € - 255 €
Keskimääräinen ylitysaika Lampedusa - Porto Empedocle
7 tuntia 26 min
Ensimmäisen Porto Empedocle menevän lautan lähtöaika
07:30
Viimeisen lautan lähtöaika Porto Empedocle
20:41
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Porto Empedocle
06:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Porto Empedocle
20:30

Miksi ottaa lautta Lampedusa Porto Empedocle?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Lampedusa Porto Empedocle kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Porto Empedocle. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Lampedusa Porto Empedocle on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Lampedusa ja Porto Empedocle välisen matkan jokaisella minuutilla, Lampedusa satamassa tapahtuvasta laivaan noususta Porto Empedocle tapahtuvaan laivasta poistumiseen, ammattitaitoinen ja hymyilevä Liberty Lines tai Siremar henkilökunta on käytettävissänne varmistaakseen, että viihdytte mukavasti. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Lampedusa voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Liberty Lines tai Siremar -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Raikas meri-ilma ja lauttaa keinuttavat aallot rauhoittavat sinut välittömästi. Saavut Porto Empedocle täydellisen zenin ja energisen olon vallassa.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleensä matka Lampedusa Porto Empedocle on paljon nopeampi lentäen. Mutta ei ole aina miellyttävää olla sidottuna istuimeen pitkiksi tunneiksi. Siremar tai Liberty Lines Lampedusa Porto Empedocle -lauttamatkan aikana on lukemattomia mahdollisuuksia nauttia ravintoloista ja baareista tai kävellä ja ottaa aurinkoa rantakannella... Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Lampedusa ja Porto Empedocle välillä?

Jos haluat matkustaa Lampedusa ja Porto Empedocle välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Lampedusa Porto Empedocle
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Lampedusa-Porto Empedocle -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Lampedusa ja Porto Empedocle välillä. Liberty Lines liikennöi Lampedusa Porto Empedocle 5 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 4 tuntia 20 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
4 tuntia 20 min
5 ylitystä viikossa
Siremar Lampedusa Porto Empedocle
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Lampedusa-Porto Empedocle -hintoja ja varata Siremarin lipun Lampedusa ja Porto Empedocle välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Lampedusa? Mihin laivat saapuvat Porto Empedocle?

Lähtösatama Lampedusa

Liberty Lines tai Siremar lautat lähtevät Porto Empedocle seuraavista Lampedusa satamista:

Lampedusa
Kartta

Saapumissatama Porto Empedocle

Siremar tai Liberty Lines alukset saapuvat Porto Empedocle seuraavista satamista:

Porto Empedocle
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Lampedusa Porto Empedocle, Lampedusa ja Porto Empedocle välisen 215 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 4 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Lampedusa ja Porto Empedocle välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Siremar). Tällä hetkellä Lampedusa ja Porto Empedocle välillä on 5 ylitystä viikossa.

Reitillä Lampedusa-Porto Empedocle liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Siremar.

Lampedusa ja Porto Empedocle välisen matkan aikana matkustat 215 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Lampedusa Porto Empedocle, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 42 € - 255 €. Havaitsemamme keskihinta oli 116 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Lampedusa klo 07:30 kohti Porto Empedocle.

Viimeinen lautta Porto Empedocle lähtee Lampedusa yleensä klo 20:41.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika