Suositeltu reitti
Las Palmas De Gran Canaria
Matkusta suoraan Morrojable lautta
Morrojable
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Las Palmas De Gran Canaria
Matkusta lautta Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
Matkusta lautta Morrojable
Morrojable
Katso hinnat

Miten päästä Las Palmas De Gran Canaria Morrojable lautalla ?

Etsitkö täydellistä Las Palmas De Gran Canaria Morrojable lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Las Palmas De Gran Canaria Morrojable on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Las Palmas De Gran Canaria Morrojable voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Las Palmas De Gran Canaria Morrojable -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas tai Fred Olsen Express, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Las Palmas De Gran Canaria Morrojable -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Fred Olsen Express tai Naviera Armas laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Las Palmas De Gran Canaria Morrojable sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Las Palmas De Gran Canaria Morrojable lauttatietoa

Lähtösatama
Las Palmas De Gran Canaria
Espanja
Kanarian saaret
Saapumissatama
Morrojable
Espanja
Kanarian saaret
Etäisyys
105 km
Lauttayhtiöt
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Ylitysten tiheys
4 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Las Palmas De Gran Canaria Morrojable: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Las Palmas De Gran Canaria Morrojable, lippujen hinnat vaihtelevat 48 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 137 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Las Palmas De Gran Canaria - Morrojable, on 86 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Las Palmas De Gran Canaria - Morrojable on 2 tuntia 3 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 50 min saapua Morrojable, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Morrojable 2 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Las Palmas De Gran Canaria satamasta klo 06:15. Viimeinen laiva Morrojable lähtee Las Palmas De Gran Canaria satamasta klo 20:00.

Keskimääräinen hinta Las Palmas De Gran Canaria - Morrojable-lauttaristeilylle.
86 €
Lauttojen hintaluokka Las Palmas De Gran Canaria Morrojable (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
48 € - 137 €
Keskimääräinen ylitysaika Las Palmas De Gran Canaria - Morrojable
2 tuntia 3 min
Ensimmäisen Morrojable menevän lautan lähtöaika
06:15
Viimeisen lautan lähtöaika Morrojable
20:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Morrojable
08:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Morrojable
22:00

Miksi ottaa lautta Las Palmas De Gran Canaria Morrojable?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Las Palmas De Gran Canaria Morrojable kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Morrojable. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Las Palmas De Gran Canaria Morrojable on ihanteellinen tapa matkustaa.

Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Kun nouset Fred Olsen Express tai Naviera Armas lauttaan Las Palmas De Gran Canaria, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Morrojable. Monet laivat tarjoavat kuitenkin matkatavaroiden säilytystilaa jalkaisin matkustaville. Tarkista asia Fred Olsen Express tai Naviera Armas.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Las Palmas De Gran Canaria ja Morrojable välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Fred Olsen Express tai Naviera Armas laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Las Palmas De Gran Canaria ja Morrojable välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Las Palmas De Gran Canaria, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Morrojable lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Las Palmas De Gran Canaria ja Morrojable välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Las Palmas De Gran Canaria ja Morrojable välillä?

Jos haluat matkustaa Las Palmas De Gran Canaria ja Morrojable välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Fred Olsen Express tai Naviera Armas, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Fred Olsen Express Las Palmas De Gran Canaria Morrojable
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express on Las Palmasissa, Kanariansaarilla sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttamatkoja eri kohteisiin Espanjassa ja Portugalissa. Vivanodalla voit vertailla Las Palmas De Gran Canaria-Morrojable -hintoja ja varata Fred Olsen Expressin lipun Las Palmas De Gran Canaria ja Morrojable välillä. Fred Olsen Express liikennöi Las Palmas De Gran Canaria Morrojable 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 2 tuntia. Lisätietoja Fred Olsen Expressistä
2 tuntia
3 ylitystä päivässä
Naviera Armas Las Palmas De Gran Canaria Morrojable
Naviera Armas
Naviera Armas on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Santa Cruz de Tenerife, Kanariansaaret. Se on perustettu vuonna 1971, ja se tarjoaa ylityksiä useisiin kohteisiin Kanariansaarilla, Espanjassa ja Marokossa. Vivanodalla voit vertailla Las Palmas De Gran Canaria-Morrojable -hintoja ja varata Naviera Armasin lipun Las Palmas De Gran Canaria ja Morrojable välillä. Naviera Armas liikennöi Las Palmas De Gran Canaria Morrojable 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 55 min. Lisätietoja Naviera Armasistä
2 tuntia 55 min
7 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Las Palmas De Gran Canaria? Mihin laivat saapuvat Morrojable?

Lähtösatama Las Palmas De Gran Canaria

Fred Olsen Express tai Naviera Armas lautat lähtevät Morrojable seuraavista Las Palmas De Gran Canaria satamista:

la Luz
Kartta

Saapumissatama Morrojable

Naviera Armas tai Fred Olsen Express alukset saapuvat Morrojable seuraavista satamista:

Morrojable
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Las Palmas De Gran Canaria Morrojable, Las Palmas De Gran Canaria ja Morrojable välisen 105 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Las Palmas De Gran Canaria ja Morrojable välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Fred Olsen Express ja Naviera Armas). Tällä hetkellä Las Palmas De Gran Canaria ja Morrojable välillä on 4 ylitystä päivässä.

Reitillä Las Palmas De Gran Canaria-Morrojable liikennöi 2 lauttayhtiötä: Fred Olsen Express ja Naviera Armas.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Las Palmas De Gran Canaria ja Morrojable välisen matkan aikana matkustat 105 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Las Palmas De Gran Canaria Morrojable, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 48 € - 137 €. Havaitsemamme keskihinta oli 86 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Las Palmas De Gran Canaria klo 06:15 kohti Morrojable.

Viimeinen lautta Morrojable lähtee Las Palmas De Gran Canaria yleensä klo 20:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika