Suositeltu reitti
Las Palmas De Gran Canaria
Matkusta suoraan Puerto del Rosario lennot, lautta
Puerto del Rosario
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Las Palmas De Gran Canaria
Matkusta lautta Arrecife
Arrecife
Matkusta lautta Puerto del Rosario
Puerto del Rosario
Katso hinnat

Miten päästä Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario lautalla ?

Etsitkö täydellistä Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas tai Fred Olsen Express, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario lauttatietoa

Lähtösatama
Las Palmas De Gran Canaria
Espanja
Kanarian saaret
Saapumissatama
Puerto del Rosario
Espanja
Kanarian saaret
Etäisyys
157 km
Lauttayhtiöt
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Ylitysten tiheys
5 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
7 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario, lippujen hinnat vaihtelevat 40 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 92 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Las Palmas De Gran Canaria - Puerto del Rosario, on 66 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Las Palmas De Gran Canaria - Puerto del Rosario on 6 tuntia 45 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 7 tuntia saapua Puerto del Rosario, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Puerto del Rosario 6 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Las Palmas De Gran Canaria satamasta klo 12:00. Viimeinen laiva Puerto del Rosario lähtee Las Palmas De Gran Canaria satamasta klo 23:30.

Keskimääräinen hinta Las Palmas De Gran Canaria - Puerto del Rosario-lauttaristeilylle.
66 €
Lauttojen hintaluokka Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
40 € - 92 €
Keskimääräinen ylitysaika Las Palmas De Gran Canaria - Puerto del Rosario
6 tuntia 45 min
Ensimmäisen Puerto del Rosario menevän lautan lähtöaika
12:00
Viimeisen lautan lähtöaika Puerto del Rosario
23:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Puerto del Rosario
06:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Puerto del Rosario
18:00

Miksi ottaa lautta Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Puerto del Rosario. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ei väsytä, toisin kuin autossa
Koska auton kuljettaminen pitkillä matkoilla vaatii kohonnutta valppautta, ajaminen on uuvuttavaa. Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario lauttamatka on päinvastainen! Aluksella on Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Saavut Puerto del Rosario stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Las Palmas De Gran Canaria ja Puerto del Rosario välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Las Palmas De Gran Canaria, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Tämä Las Palmas De Gran Canaria ja Puerto del Rosario välinen laivamatka jää lapsillesi unohtumattomaksi hetkeksi.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Las Palmas De Gran Canaria ja Puerto del Rosario välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Las Palmas De Gran Canaria ja Puerto del Rosario välillä?

Jos haluat matkustaa Las Palmas De Gran Canaria ja Puerto del Rosario välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Naviera Armas Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario
Naviera Armas
Naviera Armas on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Santa Cruz de Tenerife, Kanariansaaret. Se on perustettu vuonna 1971, ja se tarjoaa ylityksiä useisiin kohteisiin Kanariansaarilla, Espanjassa ja Marokossa. Vivanodalla voit vertailla Las Palmas De Gran Canaria-Puerto del Rosario -hintoja ja varata Naviera Armasin lipun Las Palmas De Gran Canaria ja Puerto del Rosario välillä. Naviera Armas liikennöi Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario 5 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 7 tuntia. Lisätietoja Naviera Armasistä
7 tuntia
5 ylitystä viikossa
Acciona Trasmediterránea Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea perustettiin vuonna 1989, ja sen toimipaikka on Barcelonassa, Espanjassa. Yhtiö palvelee Espanjan, Ranskan ja Italian Välimeren alueita. Vivanodalla voit vertailla Las Palmas De Gran Canaria-Puerto del Rosario -hintoja ja varata Acciona Trasmediterráneain lipun Las Palmas De Gran Canaria ja Puerto del Rosario välillä. Lisätietoja Acciona Trasmediterráneaistä

Mistä lähtevät lautat Las Palmas De Gran Canaria? Mihin laivat saapuvat Puerto del Rosario?

Lähtösatama Las Palmas De Gran Canaria

Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea lautat lähtevät Puerto del Rosario seuraavista Las Palmas De Gran Canaria satamista:

la Luz
Kartta

Saapumissatama Puerto del Rosario

Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas alukset saapuvat Puerto del Rosario seuraavista satamista:

Puerto del Rosario
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario, Las Palmas De Gran Canaria ja Puerto del Rosario välisen 157 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 7 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Las Palmas De Gran Canaria ja Puerto del Rosario välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Naviera Armas ja Acciona Trasmediterránea). Tällä hetkellä Las Palmas De Gran Canaria ja Puerto del Rosario välillä on 5 ylitystä viikossa.

Reitillä Las Palmas De Gran Canaria-Puerto del Rosario liikennöi 2 lauttayhtiötä: Naviera Armas ja Acciona Trasmediterránea.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Las Palmas De Gran Canaria ja Puerto del Rosario välisen matkan aikana matkustat 157 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Las Palmas De Gran Canaria Puerto del Rosario, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 40 € - 92 €. Havaitsemamme keskihinta oli 66 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Las Palmas De Gran Canaria klo 12:00 kohti Puerto del Rosario.

Viimeinen lautta Puerto del Rosario lähtee Las Palmas De Gran Canaria yleensä klo 23:30.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika