Lavrio
Matkusta suoraan Agios Efstratios lautta
Agios Efstratios
Katso hinnat

Miten päästä Lavrio Agios Efstratios lautalla ?

Etsitkö täydellistä Lavrio Agios Efstratios lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Lavrio Agios Efstratios on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Lavrio Agios Efstratios voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Lavrio Agios Efstratios -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Lavrio Agios Efstratios -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Lavrio Agios Efstratios sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Lavrio Agios Efstratios lauttatietoa

Lähtösatama
Lavrio
Kreikka
Attica
Saapumissatama
Agios Efstratios
Kreikka
Etäisyys
219 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Ylitysten tiheys
4 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
7 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Lavrio Agios Efstratios: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Lavrio Agios Efstratios, lippujen hinnat vaihtelevat 24 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 123 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Lavrio - Agios Efstratios, on 74 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Lavrio - Agios Efstratios on 7 tuntia 38 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 7 tuntia 45 min saapua Agios Efstratios, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Agios Efstratios 7 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Lavrio satamasta klo 21:45. Viimeinen laiva Agios Efstratios lähtee Lavrio satamasta klo 22:00.

Keskimääräinen hinta Lavrio - Agios Efstratios-lauttaristeilylle.
74 €
Lauttojen hintaluokka Lavrio Agios Efstratios (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
24 € - 123 €
Keskimääräinen ylitysaika Lavrio - Agios Efstratios
7 tuntia 38 min
Ensimmäisen Agios Efstratios menevän lautan lähtöaika
21:45
Viimeisen lautan lähtöaika Agios Efstratios
22:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Agios Efstratios
05:30

Miksi ottaa lautta Lavrio Agios Efstratios?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Lavrio Agios Efstratios kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Agios Efstratios. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Lavrio Agios Efstratios on ihanteellinen tapa matkustaa.

Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Kilometrikaupalla ajaminen ei ole kovin rentouttavaa, varsinkin jos siihen lisätään ruuhkien ja onnettomuuksien riski. Päinvastoin, Lavrio Agios Efstratios laivamatka on äärimmäisen rentouttava. Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Saavut Agios Efstratios stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Nautit 360 asteen merinäköalasta Lavrio satamasta Agios Efstratios, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Lavrio voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Raikas meri-ilma ja lauttaa keinuttavat aallot rauhoittavat sinut välittömästi. Saavut Agios Efstratios täydellisen zenin ja energisen olon vallassa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Lavrio ja Agios Efstratios välillä?

Jos haluat matkustaa Lavrio ja Agios Efstratios välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Lavrio Agios Efstratios
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Lavrio-Agios Efstratios -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Lavrio ja Agios Efstratios välillä. Hellenic Seaways liikennöi Lavrio Agios Efstratios 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 7 tuntia 30 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
7 tuntia 30 min
4 ylitystä viikossa
Sea Jets Lavrio Agios Efstratios
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Lavrio-Agios Efstratios -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Lavrio ja Agios Efstratios välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
Aegean Sea Lines Lavrio Agios Efstratios
Aegean Sea Lines
Aegean Sea Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Lavrio ja Agios Efstratios satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Lavrio-Agios Efstratios -hintoja ja varata Aegean Sea Linesin lipun Lavrio ja Agios Efstratios välillä. Lisätietoja Aegean Sea Linesistä

Mistä lähtevät lautat Lavrio? Mihin laivat saapuvat Agios Efstratios?

Lähtösatama Lavrio

Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines lautat lähtevät Agios Efstratios seuraavista Lavrio satamista:

Lavrio
Kartta

Saapumissatama Agios Efstratios

Aegean Sea Lines, Sea Jets tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Agios Efstratios seuraavista satamista:

Agios Efstratios
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Lavrio Agios Efstratios, Lavrio ja Agios Efstratios välisen 219 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 7 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Lavrio ja Agios Efstratios välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Hellenic Seaways, Sea Jets ja Aegean Sea Lines). Tällä hetkellä Lavrio ja Agios Efstratios välillä on 4 ylitystä viikossa.

Reitillä Lavrio-Agios Efstratios liikennöi 3 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways, Sea Jets ja Aegean Sea Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Vertaa ennen varausta Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Lavrio Agios Efstratios -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Lavrio ja Agios Efstratios välisen matkan aikana matkustat 219 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Lavrio Agios Efstratios, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 24 € - 123 €. Havaitsemamme keskihinta oli 74 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Lavrio klo 21:45 kohti Agios Efstratios.

Viimeinen lautta Agios Efstratios lähtee Lavrio yleensä klo 22:00.

Millainen on Lavrio ja Agios Efstratios välinen lauttamatka?

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Lavrio Agios Efstratios suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Jotta voisit uppoutua Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Lavrio ja laivasta poistumisesta Agios Efstratios. Löydät myös käytännön tietoa Lavrio ja Agios Efstratios.

Laivaan nousu Lavrio

Ennen kuin lähdet Lavrio Agios Efstratios -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittelyaika Lavrio satamassa / Sinun tulee saapua Lavrio lauttaterminaaliin Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Lavrio ja Agios Efstratios väliselle reitille. / Mene Lavrio lauttaterminaalin Aegean Sea Lines, Sea Jets tai Hellenic Seaways:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Agios Efstratios menevään lauttaan nouseminen / Lavrio lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Autolla seuraat Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Lavrio ja Agios Efstratios välinen risteily: laivalla...

Aegean Sea Lines, Sea Jets tai Hellenic Seaways:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Lautan saapuminen Agios Efstratios

Tässä on tietoa Agios Efstratios tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Agios Efstratios satamaan / Voit palata ajoneuvoosi vasta, kun lautta on pysähtynyt ja kiinnittynyt laituriin Agios Efstratios satamassa. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Agios Efstratios ulkokannelta.
  • Jos olet hytissä. / Jos olet matkustanut Lavrio Agios Efstratios mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Agios Efstratios.
  • Agios Efstratios on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Agios Efstratios sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Agios Efstratios alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika