Lavrio
Matkusta suoraan Kythnos lautta
Kythnos
Katso hinnat

Miten päästä Lavrio Kythnos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Lavrio Kythnos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Lavrio Kythnos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Lavrio Kythnos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Lavrio Kythnos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways tai Triton Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Lavrio Kythnos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways tai Triton Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Lavrio Kythnos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Lavrio Kythnos lauttatietoa

Lähtösatama
Lavrio
Kreikka
Attica
Saapumissatama
Kythnos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
47 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Triton Ferries
Ylitysten tiheys
2 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 40 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Lavrio Kythnos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Lavrio Kythnos, lippujen hinnat vaihtelevat 15 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 83 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Lavrio - Kythnos, on 32 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Lavrio - Kythnos on 2 tuntia 30 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 35 min saapua Kythnos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Kythnos 2 tuntia 15 min. Ensimmäinen lautta lähtee Lavrio satamasta klo 07:30. Viimeinen laiva Kythnos lähtee Lavrio satamasta klo 16:30.

Keskimääräinen hinta Lavrio - Kythnos-lauttaristeilylle.
32 €
Lauttojen hintaluokka Lavrio Kythnos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
15 € - 83 €
Keskimääräinen ylitysaika Lavrio - Kythnos
2 tuntia 30 min
Ensimmäisen Kythnos menevän lautan lähtöaika
07:30
Viimeisen lautan lähtöaika Kythnos
16:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Kythnos
10:05
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Kythnos
19:05

Miksi ottaa lautta Lavrio Kythnos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Lavrio Kythnos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Kythnos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Lavrio Kythnos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Huolehtiva henkilökunta
Hellenic Seaways tai Triton Ferries henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Lavrio, siihen asti, kun se lähtee Kythnos. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.
Ei väsytä, toisin kuin autossa
Kilometrikaupalla ajaminen ei ole kovin rentouttavaa, varsinkin jos siihen lisätään ruuhkien ja onnettomuuksien riski. Lavrio Kythnos lauttamatka on päinvastainen! Aluksella on Hellenic Seaways tai Triton Ferries liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Epäilemättä saavut Kythnos täysin rentoutuneena.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Lavrio ja Kythnos välisen matkan aikana voit käydä Hellenic Seaways tai Triton Ferries -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Raikas meri-ilma ja lauttaa keinuttavat aallot rauhoittavat sinut välittömästi. Saavut Kythnos täydellisen zenin ja energisen olon vallassa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Lavrio ja Kythnos välillä?

Jos haluat matkustaa Lavrio ja Kythnos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways tai Triton Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Lavrio Kythnos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Lavrio-Kythnos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Lavrio ja Kythnos välillä. Hellenic Seaways liikennöi Lavrio Kythnos 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 40 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
2 tuntia 40 min
2 ylitystä viikossa
Triton Ferries Lavrio Kythnos
Triton Ferries
Triton Ferries harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Lavrio ja Kythnos satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Lavrio-Kythnos -hintoja ja varata Triton Ferriesin lipun Lavrio ja Kythnos välillä. Lisätietoja Triton Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Lavrio? Mihin laivat saapuvat Kythnos?

Lähtösatama Lavrio

Hellenic Seaways tai Triton Ferries lautat lähtevät Kythnos seuraavista Lavrio satamista:

Lavrio
Kartta

Saapumissatama Kythnos

Triton Ferries tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Kythnos seuraavista satamista:

Kythnos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Lavrio Kythnos, Lavrio ja Kythnos välisen 47 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia 40 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Lavrio ja Kythnos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Hellenic Seaways ja Triton Ferries). Tällä hetkellä Lavrio ja Kythnos välillä on 2 ylitystä viikossa.

Reitillä Lavrio-Kythnos liikennöi 2 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways ja Triton Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Triton Ferries.

Lavrio ja Kythnos välisen matkan aikana matkustat 47 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Lavrio Kythnos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 15 € - 83 €. Havaitsemamme keskihinta oli 32 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Lavrio klo 07:30 kohti Kythnos.

Viimeinen lautta Kythnos lähtee Lavrio yleensä klo 16:30.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika