Leipsoi
Matkusta suoraan Agios Kyrikos lautta
Agios Kyrikos
Katso hinnat

Miten päästä Leipsoi Agios Kyrikos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Leipsoi Agios Kyrikos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Leipsoi Agios Kyrikos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Leipsoi Agios Kyrikos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Leipsoi Agios Kyrikos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Leipsoi Agios Kyrikos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Leipsoi Agios Kyrikos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Leipsoi Agios Kyrikos lauttatietoa

Lähtösatama
Leipsoi
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Agios Kyrikos
Kreikka
Etäisyys
55 km
Lauttayhtiöt
Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Ylitysten tiheys
3 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Leipsoi Agios Kyrikos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Leipsoi Agios Kyrikos, lippujen hinnat vaihtelevat 9 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 130 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Leipsoi - Agios Kyrikos, on 66 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Leipsoi - Agios Kyrikos on 1 tuntia 49 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 40 min saapua Agios Kyrikos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Agios Kyrikos 1 tuntia 20 min. Ensimmäinen lautta lähtee Leipsoi satamasta klo 00:30. Viimeinen laiva Agios Kyrikos lähtee Leipsoi satamasta klo 14:50.

Keskimääräinen hinta Leipsoi - Agios Kyrikos-lauttaristeilylle.
66 €
Lauttojen hintaluokka Leipsoi Agios Kyrikos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
9 € - 130 €
Keskimääräinen ylitysaika Leipsoi - Agios Kyrikos
1 tuntia 49 min
Ensimmäisen Agios Kyrikos menevän lautan lähtöaika
00:30
Viimeisen lautan lähtöaika Agios Kyrikos
14:50
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Agios Kyrikos
03:10
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Agios Kyrikos
16:15

Miksi ottaa lautta Leipsoi Agios Kyrikos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Leipsoi Agios Kyrikos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Agios Kyrikos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Leipsoi Agios Kyrikos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lepo hytissä
Vaikka hytin varaaminen Leipsoi ja Agios Kyrikos väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.
Meri-ilmaa haukkaamaan
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Leipsoi ja Agios Kyrikos välisen matkan aikana voit käydä Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Agios Kyrikos täynnä energiaa.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Agios Kyrikos tai minne tahansa muualle. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Päinvastoin, Leipsoi-Agios Kyrikos-reitillä Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways lautalla sinulla on runsaasti mahdollisuuksia nauttia olostasi, kävellä ulkokannella ja kesällä jopa ottaa aurinkoa. Sinulla ei ole koskaan näin paljon vapautta ja viihdettä lennon aikana!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Leipsoi ja Agios Kyrikos välillä?

Jos haluat matkustaa Leipsoi ja Agios Kyrikos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Dodekanisos Seaways Leipsoi Agios Kyrikos
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways perustettiin vuonna 1991, ja sen kotipaikka on Rodos, Kreikka. Yhtiö palvelee Egeanmeren saaria ja Joonianmeren satamia. Vivanodalla voit vertailla Leipsoi-Agios Kyrikos -hintoja ja varata Dodekanisos Seawaysin lipun Leipsoi ja Agios Kyrikos välillä. Dodekanisos Seaways liikennöi Leipsoi Agios Kyrikos 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 30 min. Lisätietoja Dodekanisos Seawaysistä
1 tuntia 30 min
2 ylitystä viikossa
Hellenic Seaways Leipsoi Agios Kyrikos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Leipsoi-Agios Kyrikos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Leipsoi ja Agios Kyrikos välillä. Hellenic Seaways liikennöi Leipsoi Agios Kyrikos 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 50 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
2 tuntia 50 min
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Leipsoi? Mihin laivat saapuvat Agios Kyrikos?

Lähtösatama Leipsoi

Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways lautat lähtevät Agios Kyrikos seuraavista Leipsoi satamista:

Port of Leipsoi
Kartta

Saapumissatama Agios Kyrikos

Hellenic Seaways tai Dodekanisos Seaways alukset saapuvat Agios Kyrikos seuraavista satamista:

Port of Agios Kyrikos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Leipsoi Agios Kyrikos, Leipsoi ja Agios Kyrikos välisen 55 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Leipsoi ja Agios Kyrikos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Dodekanisos Seaways ja Hellenic Seaways). Tällä hetkellä Leipsoi ja Agios Kyrikos välillä on 3 ylitystä viikossa.

Reitillä Leipsoi-Agios Kyrikos liikennöi 2 lauttayhtiötä: Dodekanisos Seaways ja Hellenic Seaways.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Leipsoi ja Agios Kyrikos välisen matkan aikana matkustat 55 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Leipsoi Agios Kyrikos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 9 € - 130 €. Havaitsemamme keskihinta oli 66 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Leipsoi klo 00:30 kohti Agios Kyrikos.

Viimeinen lautta Agios Kyrikos lähtee Leipsoi yleensä klo 14:50.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika