Suositeltu reitti
Leipsoi
Matkusta suoraan Symi lautta
Symi
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Leipsoi
Matkusta lautta Rodos
Rodos
Matkusta lautta Symi
Symi
Katso hinnat

Miten päästä Leipsoi Symi lautalla ?

Etsitkö täydellistä Leipsoi Symi lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Leipsoi Symi on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Leipsoi Symi voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Leipsoi Symi -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams tai Sebeco Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Leipsoi Symi -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Dodekanisos Seaways tai Blue Star Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Leipsoi Symi sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Leipsoi Symi lauttatietoa

Lähtösatama
Leipsoi
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Symi
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
122 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines
Ylitysten tiheys
6 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
4 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Leipsoi Symi: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Leipsoi Symi, lippujen hinnat vaihtelevat 22 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 205 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Leipsoi - Symi, on 112 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Leipsoi - Symi on 4 tuntia 51 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 7 tuntia 45 min saapua Symi, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Symi 3 tuntia 15 min. Ensimmäinen lautta lähtee Leipsoi satamasta klo 02:05. Viimeinen laiva Symi lähtee Leipsoi satamasta klo 23:30.

Keskimääräinen hinta Leipsoi - Symi-lauttaristeilylle.
112 €
Lauttojen hintaluokka Leipsoi Symi (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
22 € - 205 €
Keskimääräinen ylitysaika Leipsoi - Symi
4 tuntia 51 min
Ensimmäisen Symi menevän lautan lähtöaika
02:05
Viimeisen lautan lähtöaika Symi
23:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Symi
05:25
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Symi
17:35

Miksi ottaa lautta Leipsoi Symi?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Leipsoi Symi kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Symi. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Leipsoi Symi on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Leipsoi ja Symi välisen matkan aikana voit käydä Dodekanisos Seaways tai Blue Star Ferries -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Symi täynnä energiaa.
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Junassa, bussissa tai lentokoneessa sovelletaan usein yhden ilmaisen matkatavaran omavastuuta, ja jokainen ylimääräinen matkatavara aiheuttaa lisäkustannuksia. Kun nouset Dodekanisos Seaways tai Blue Star Ferries lauttaan Leipsoi, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Symi saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Dodekanisos Seaways tai Blue Star Ferries miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.
Ajan ottamisesta tulee nautinto
Yhteiskunnassamme kaiken on tapahduttava nopeasti. Purjehdit alle 40km/h nopeudella Dodekanisos Seaways tai Blue Star Ferries lautalla Leipsoi ja Symi välisen 122 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Leipsoi-Symi risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Leipsoi ja Symi välillä?

Jos haluat matkustaa Leipsoi ja Symi välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Dodekanisos Seaways tai Blue Star Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Dodekanisos Seaways Leipsoi Symi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways perustettiin vuonna 1991, ja sen kotipaikka on Rodos, Kreikka. Yhtiö palvelee Egeanmeren saaria ja Joonianmeren satamia. Vivanodalla voit vertailla Leipsoi-Symi -hintoja ja varata Dodekanisos Seawaysin lipun Leipsoi ja Symi välillä. Dodekanisos Seaways liikennöi Leipsoi Symi 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 4 tuntia 30 min. Lisätietoja Dodekanisos Seawaysistä
4 tuntia 30 min
4 ylitystä viikossa
Blue Star Ferries Leipsoi Symi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Leipsoi-Symi-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Leipsoi-Symi -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Leipsoi ja Symi välillä. Blue Star Ferries liikennöi Leipsoi Symi 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia 40 min. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
5 tuntia 40 min
2 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Leipsoi? Mihin laivat saapuvat Symi?

Lähtösatama Leipsoi

Dodekanisos Seaways tai Blue Star Ferries lautat lähtevät Symi seuraavista Leipsoi satamista:

Port of Leipsoi
Kartta

Saapumissatama Symi

Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways alukset saapuvat Symi seuraavista satamista:

Symi (Simi)
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Leipsoi Symi.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Leipsoi Symi, Leipsoi ja Symi välisen 122 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 4 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Leipsoi ja Symi välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Dodekanisos Seaways ja Blue Star Ferries). Tällä hetkellä Leipsoi ja Symi välillä on 6 ylitystä viikossa.

Reitillä Leipsoi-Symi liikennöi 2 lauttayhtiötä: Dodekanisos Seaways ja Blue Star Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines.

Leipsoi ja Symi välisen matkan aikana matkustat 122 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Leipsoi Symi, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 22 € - 205 €. Havaitsemamme keskihinta oli 112 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Leipsoi klo 02:05 kohti Symi.

Viimeinen lautta Symi lähtee Leipsoi yleensä klo 23:30.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika