Lemnos
Matkusta suoraan Agios Efstratios lautta
Agios Efstratios
Katso hinnat

Miten päästä Lemnos Agios Efstratios lautalla ?

Etsitkö täydellistä Lemnos Agios Efstratios lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Lemnos Agios Efstratios on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Lemnos Agios Efstratios voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Lemnos Agios Efstratios -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Lemnos Agios Efstratios -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Lemnos Agios Efstratios sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Lemnos Agios Efstratios lauttatietoa

Lähtösatama
Lemnos
Kreikka
Saapumissatama
Agios Efstratios
Kreikka
Etäisyys
44 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Ylitysten tiheys
4 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Lemnos Agios Efstratios: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Lemnos Agios Efstratios, lippujen hinnat vaihtelevat 7 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 36 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Lemnos - Agios Efstratios, on 22 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Lemnos - Agios Efstratios on 1 tuntia 20 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 20 min saapua Agios Efstratios, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Agios Efstratios 1 tuntia 20 min. Ensimmäinen lautta lähtee Lemnos satamasta klo 21:45. Viimeinen laiva Agios Efstratios lähtee Lemnos satamasta klo 23:30.

Keskimääräinen hinta Lemnos - Agios Efstratios-lauttaristeilylle.
22 €
Lauttojen hintaluokka Lemnos Agios Efstratios (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
7 € - 36 €
Keskimääräinen ylitysaika Lemnos - Agios Efstratios
1 tuntia 20 min
Ensimmäisen Agios Efstratios menevän lautan lähtöaika
21:45
Viimeisen lautan lähtöaika Agios Efstratios
23:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Agios Efstratios
00:50
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Agios Efstratios
23:05

Miksi ottaa lautta Lemnos Agios Efstratios?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Lemnos Agios Efstratios kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Agios Efstratios. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Lemnos Agios Efstratios on ihanteellinen tapa matkustaa.

Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Kilometrikaupalla ajaminen ei ole kovin rentouttavaa, varsinkin jos siihen lisätään ruuhkien ja onnettomuuksien riski. Päinvastoin, Lemnos Agios Efstratios laivamatka on äärimmäisen rentouttava. Aluksella on Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Saavut Agios Efstratios stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Nautit 360 asteen merinäköalasta Lemnos satamasta Agios Efstratios, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Huolehtiva henkilökunta
Lemnos ja Agios Efstratios välisen matkan jokaisella minuutilla, Lemnos satamassa tapahtuvasta laivaan noususta Agios Efstratios tapahtuvaan laivasta poistumiseen, ammattitaitoinen ja hymyilevä Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines henkilökunta on käytettävissänne varmistaakseen, että viihdytte mukavasti. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Lemnos ja Agios Efstratios välillä?

Jos haluat matkustaa Lemnos ja Agios Efstratios välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Lemnos Agios Efstratios
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Lemnos-Agios Efstratios -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Lemnos ja Agios Efstratios välillä. Hellenic Seaways liikennöi Lemnos Agios Efstratios 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 20 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
1 tuntia 20 min
4 ylitystä viikossa
Sea Jets Lemnos Agios Efstratios
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Lemnos-Agios Efstratios -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Lemnos ja Agios Efstratios välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
Aegean Sea Lines Lemnos Agios Efstratios
Aegean Sea Lines
Aegean Sea Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Lemnos ja Agios Efstratios satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Lemnos-Agios Efstratios -hintoja ja varata Aegean Sea Linesin lipun Lemnos ja Agios Efstratios välillä. Lisätietoja Aegean Sea Linesistä

Mistä lähtevät lautat Lemnos? Mihin laivat saapuvat Agios Efstratios?

Lähtösatama Lemnos

Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines lautat lähtevät Agios Efstratios seuraavista Lemnos satamista:

Limnos (Myrina)
Kartta

Saapumissatama Agios Efstratios

Aegean Sea Lines, Sea Jets tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Agios Efstratios seuraavista satamista:

Agios Efstratios
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Lemnos Agios Efstratios, Lemnos ja Agios Efstratios välisen 44 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Lemnos ja Agios Efstratios välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Hellenic Seaways, Sea Jets ja Aegean Sea Lines). Tällä hetkellä Lemnos ja Agios Efstratios välillä on 4 ylitystä viikossa.

Reitillä Lemnos-Agios Efstratios liikennöi 3 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways, Sea Jets ja Aegean Sea Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Vertaa ennen varausta Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Lemnos Agios Efstratios -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Lemnos ja Agios Efstratios välisen matkan aikana matkustat 44 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Lemnos Agios Efstratios, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 7 € - 36 €. Havaitsemamme keskihinta oli 22 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Lemnos klo 21:45 kohti Agios Efstratios.

Viimeinen lautta Agios Efstratios lähtee Lemnos yleensä klo 23:30.

Millainen on Lemnos ja Agios Efstratios välinen lauttamatka?

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Lemnos Agios Efstratios suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Jotta voisit uppoutua Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Lemnos ja laivasta poistumisesta Agios Efstratios. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Lemnos ja Agios Efstratios.

Laivaan nousu Lemnos

Ennen kuin lähdet Lemnos Agios Efstratios -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittelyaika Lemnos satamassa / Lemnos lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Lemnos ja Agios Efstratios väliselle reitille. / Mene Lemnos lauttaterminaalin Aegean Sea Lines, Sea Jets tai Hellenic Seaways:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Agios Efstratios menevään lauttaan nouseminen / Varo Lemnos lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Autolla seuraat Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Lemnos ja Agios Efstratios välisellä lautalla

Aegean Sea Lines, Sea Jets tai Hellenic Seaways:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautan saapuminen Agios Efstratios

Tässä on tietoa Agios Efstratios tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Agios Efstratios satamaan / Voit palata ajoneuvoosi vasta, kun lautta on pysähtynyt ja kiinnittynyt laituriin Agios Efstratios satamassa. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Agios Efstratios satamaan.
  • Jos olet hytissä. / Jos olet matkustanut Lemnos Agios Efstratios mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Agios Efstratios.
  • Agios Efstratios on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Agios Efstratios sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Agios Efstratios alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika