Leros
Matkusta suoraan Fournoi lautta
Fournoi
Katso hinnat

Miten päästä Leros Fournoi lautalla ?

Etsitkö täydellistä Leros Fournoi lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Leros Fournoi on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Leros Fournoi voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Leros Fournoi -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways tai Dodekanisos Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Leros Fournoi -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways tai Dodekanisos Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Leros Fournoi sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Leros Fournoi lauttatietoa

Lähtösatama
Leros
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Fournoi
Kreikka
Etäisyys
58 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways
Ylitysten tiheys
2 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Leros Fournoi: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Leros Fournoi, lippujen hinnat vaihtelevat 27 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 135 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Leros - Fournoi, on 81 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Leros - Fournoi on 2 tuntia 14 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 15 min saapua Fournoi, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Fournoi 2 tuntia 10 min. Ensimmäinen lautta lähtee Leros satamasta klo 14:20. Viimeinen laiva Fournoi lähtee Leros satamasta klo 14:25.

Keskimääräinen hinta Leros - Fournoi-lauttaristeilylle.
81 €
Lauttojen hintaluokka Leros Fournoi (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
27 € - 135 €
Keskimääräinen ylitysaika Leros - Fournoi
2 tuntia 14 min
Ensimmäisen Fournoi menevän lautan lähtöaika
14:20
Viimeisen lautan lähtöaika Fournoi
14:25
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Fournoi
16:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Fournoi
16:40

Miksi ottaa lautta Leros Fournoi?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Leros Fournoi kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Fournoi. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Leros Fournoi on ihanteellinen tapa matkustaa.

Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Junassa, bussissa tai lentokoneessa sovelletaan usein yhden ilmaisen matkatavaran omavastuuta, ja jokainen ylimääräinen matkatavara aiheuttaa lisäkustannuksia. Kun nouset Hellenic Seaways tai Dodekanisos Seaways lauttaan Leros, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Fournoi. Monet laivat tarjoavat kuitenkin matkatavaroiden säilytystilaa jalkaisin matkustaville. Tarkista asia Hellenic Seaways tai Dodekanisos Seaways.
ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Yhteiskunnassamme kaiken on tapahduttava nopeasti. Purjehdit alle 40km/h nopeudella Hellenic Seaways tai Dodekanisos Seaways lautalla Leros ja Fournoi välisen 58 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Leros-Fournoi risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa Leros Fournoi perheenä kuin lautalla. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Leros, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Fournoi lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Leros ja Fournoi välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Leros ja Fournoi välillä?

Jos haluat matkustaa Leros ja Fournoi välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways tai Dodekanisos Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Leros Fournoi
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Leros-Fournoi -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Leros ja Fournoi välillä. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
Dodekanisos Seaways Leros Fournoi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways perustettiin vuonna 1991, ja sen kotipaikka on Rodos, Kreikka. Yhtiö palvelee Egeanmeren saaria ja Joonianmeren satamia. Vivanodalla voit vertailla Leros-Fournoi -hintoja ja varata Dodekanisos Seawaysin lipun Leros ja Fournoi välillä. Dodekanisos Seaways liikennöi Leros Fournoi 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 20 min. Lisätietoja Dodekanisos Seawaysistä
2 tuntia 20 min
2 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Leros? Mihin laivat saapuvat Fournoi?

Lähtösatama Leros

Hellenic Seaways tai Dodekanisos Seaways lautat lähtevät Fournoi seuraavista Leros satamista:

Leros
Kartta
Leros
Kartta

Saapumissatama Fournoi

Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Fournoi seuraavista satamista:

Fournoi
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Leros Fournoi, Leros ja Fournoi välisen 58 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Leros ja Fournoi välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Hellenic Seaways ja Dodekanisos Seaways). Tällä hetkellä Leros ja Fournoi välillä on 2 ylitystä viikossa.

Reitillä Leros-Fournoi liikennöi 2 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways ja Dodekanisos Seaways.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways.

Leros ja Fournoi välisen matkan aikana matkustat 58 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Leros Fournoi, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 27 € - 135 €. Havaitsemamme keskihinta oli 81 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Leros klo 14:20 kohti Fournoi.

Viimeinen lautta Fournoi lähtee Leros yleensä klo 14:25.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika