Suositeltu reitti
Leros
Matkusta suoraan Symi lautta
Symi
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Leros
Matkusta lennot, lautta Kos
Kos
Matkusta lautta Symi
Symi
Katso hinnat
Leros
Matkusta lautta Rodos
Rodos
Matkusta lautta Symi
Symi
Katso hinnat

Miten päästä Leros Symi lautalla ?

Etsitkö täydellistä Leros Symi lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Leros Symi on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Leros Symi voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Leros Symi -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams tai Sebeco Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Leros Symi -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Leros Symi sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Leros Symi lauttatietoa

Lähtösatama
Leros
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Symi
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
106 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines
Ylitysten tiheys
6 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 55 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Leros Symi: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Leros Symi, lippujen hinnat vaihtelevat 23 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 225 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Leros - Symi, on 108 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Leros - Symi on 4 tuntia 11 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 6 tuntia 30 min saapua Symi, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Symi 2 tuntia 50 min. Ensimmäinen lautta lähtee Leros satamasta klo 00:30. Viimeinen laiva Symi lähtee Leros satamasta klo 14:45.

Keskimääräinen hinta Leros - Symi-lauttaristeilylle.
108 €
Lauttojen hintaluokka Leros Symi (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
23 € - 225 €
Keskimääräinen ylitysaika Leros - Symi
4 tuntia 11 min
Ensimmäisen Symi menevän lautan lähtöaika
00:30
Viimeisen lautan lähtöaika Symi
14:45
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Symi
05:25
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Symi
17:35

Miksi ottaa lautta Leros Symi?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Leros Symi kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Symi. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Leros Symi on ihanteellinen tapa matkustaa.

Pyörän kuljettaminen ei ole ongelma
Junassa, lentokoneessa tai bussissa matkustaminen pyörän kanssa muuttuu usein painajaiseksi, koska se on niin hankala kuljettaa. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Leros ja Symi välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Symi poistuaksesi laivalta.
Ota mukaan rajoittamaton määrä matkatavaroita
Junassa, bussissa tai lentokoneessa sovelletaan usein yhden ilmaisen matkatavaran omavastuuta, ja jokainen ylimääräinen matkatavara aiheuttaa lisäkustannuksia. Kun nouset Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways lauttaan Leros, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Symi saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.
Ajan ottamisesta tulee nautinto
Tiedetään hyvin, että elämme yhteiskunnassa, jossa kaiken on tapahduttava nopeasti, nopeammin ja nopeammin. Purjehdit alle 40km/h nopeudella Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways lautalla Leros ja Symi välisen 106 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Leros-Symi risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Leros ja Symi välillä?

Jos haluat matkustaa Leros ja Symi välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Leros Symi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Leros-Symi-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Leros-Symi -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Leros ja Symi välillä. Blue Star Ferries liikennöi Leros Symi 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 4 tuntia 40 min. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
4 tuntia 40 min
1 ylitystä viikossa
Dodekanisos Seaways Leros Symi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways perustettiin vuonna 1991, ja sen kotipaikka on Rodos, Kreikka. Yhtiö palvelee Egeanmeren saaria ja Joonianmeren satamia. Vivanodalla voit vertailla Leros-Symi -hintoja ja varata Dodekanisos Seawaysin lipun Leros ja Symi välillä. Dodekanisos Seaways liikennöi Leros Symi 5 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 55 min. Lisätietoja Dodekanisos Seawaysistä
2 tuntia 55 min
5 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Leros? Mihin laivat saapuvat Symi?

Lähtösatama Leros

Blue Star Ferries tai Dodekanisos Seaways lautat lähtevät Symi seuraavista Leros satamista:

Leros
Kartta
Leros
Kartta

Saapumissatama Symi

Dodekanisos Seaways tai Blue Star Ferries alukset saapuvat Symi seuraavista satamista:

Symi (Simi)
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Leros Symi, Leros ja Symi välisen 106 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia 55 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Leros ja Symi välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Blue Star Ferries ja Dodekanisos Seaways). Tällä hetkellä Leros ja Symi välillä on 6 ylitystä viikossa.

Reitillä Leros-Symi liikennöi 2 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries ja Dodekanisos Seaways.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines.

Leros ja Symi välisen matkan aikana matkustat 106 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Leros Symi, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 23 € - 225 €. Havaitsemamme keskihinta oli 108 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Leros klo 00:30 kohti Symi.

Viimeinen lautta Symi lähtee Leros yleensä klo 14:45.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika