Levanzo
Matkusta suoraan Favignana lautta
Favignana
Katso hinnat

Miten päästä Levanzo Favignana lautalla ?

Etsitkö täydellistä Levanzo Favignana lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Levanzo Favignana on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Levanzo Favignana voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Levanzo Favignana -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Levanzo Favignana -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Levanzo Favignana sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Levanzo Favignana lauttatietoa

Lähtösatama
Levanzo
Italia
Sisilia
Saapumissatama
Favignana
Italia
Sisilia
Etäisyys
8 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Siremar
Ylitysten tiheys
10 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Levanzo Favignana: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Levanzo Favignana, lippujen hinnat vaihtelevat 5 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 60 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Levanzo - Favignana, on 23 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Levanzo - Favignana on 47 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 55 min saapua Favignana, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Favignana 10 min. Ensimmäinen lautta lähtee Levanzo satamasta klo 06:55. Viimeinen laiva Favignana lähtee Levanzo satamasta klo 14:00.

Keskimääräinen hinta Levanzo - Favignana-lauttaristeilylle.
23 €
Lauttojen hintaluokka Levanzo Favignana (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
5 € - 60 €
Keskimääräinen ylitysaika Levanzo - Favignana
47 min
Ensimmäisen Favignana menevän lautan lähtöaika
06:55
Viimeisen lautan lähtöaika Favignana
14:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Favignana
07:05
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Favignana
15:00

Miksi ottaa lautta Levanzo Favignana?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Levanzo Favignana kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Favignana. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Levanzo Favignana on ihanteellinen tapa matkustaa.

Meri-ilmaa haukkaamaan
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Levanzo voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Liberty Lines tai Siremar -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Favignana täynnä energiaa.
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Levanzo Favignana -lauttamatka on juuri päinvastainen. Liberty Lines tai Siremar liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Epäilemättä saavut Favignana täysin rentoutuneena.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Favignana tai minne tahansa muualle. Mutta ei ole aina miellyttävää olla sidottuna istuimeen pitkiksi tunneiksi. Päinvastoin, Levanzo-Favignana-reitillä Liberty Lines tai Siremar lautalla sinulla on runsaasti mahdollisuuksia nauttia olostasi, kävellä ulkokannella ja kesällä jopa ottaa aurinkoa. Palvelut ja vapaus lennon aikana ovat radikaalisti erilaisia!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Levanzo ja Favignana välillä?

Jos haluat matkustaa Levanzo ja Favignana välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Levanzo Favignana
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Levanzo-Favignana -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Levanzo ja Favignana välillä. Liberty Lines liikennöi Levanzo Favignana 10 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 10 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
10 min
10 ylitystä päivässä
Siremar Levanzo Favignana
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Levanzo-Favignana -hintoja ja varata Siremarin lipun Levanzo ja Favignana välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Levanzo? Mihin laivat saapuvat Favignana?

Lähtösatama Levanzo

Liberty Lines tai Siremar lautat lähtevät Favignana seuraavista Levanzo satamista:

Levanzo
Kartta

Saapumissatama Favignana

Siremar tai Liberty Lines alukset saapuvat Favignana seuraavista satamista:

Favignana
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Levanzo Favignana, Levanzo ja Favignana välisen 8 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Levanzo ja Favignana välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Siremar). Tällä hetkellä Levanzo ja Favignana välillä on 10 ylitystä päivässä.

Reitillä Levanzo-Favignana liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Siremar.

Levanzo ja Favignana välisen matkan aikana matkustat 8 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Levanzo Favignana, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 5 € - 60 €. Havaitsemamme keskihinta oli 23 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Levanzo klo 06:55 kohti Favignana.

Viimeinen lautta Favignana lähtee Levanzo yleensä klo 14:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika