Linosa
Matkusta suoraan Porto Empedocle lautta
Porto Empedocle
Katso hinnat

Miten päästä Linosa Porto Empedocle lautalla ?

Etsitkö täydellistä Linosa Porto Empedocle lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Linosa Porto Empedocle on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Linosa Porto Empedocle voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Linosa Porto Empedocle -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Linosa Porto Empedocle -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Linosa Porto Empedocle sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Linosa Porto Empedocle lauttatietoa

Lähtösatama
Linosa
Italia
Sisilia
Saapumissatama
Porto Empedocle
Italia
Sisilia
Etäisyys
169 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Siremar
Ylitysten tiheys
5 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
3 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Linosa Porto Empedocle: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Linosa Porto Empedocle, lippujen hinnat vaihtelevat 31 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 238 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Linosa - Porto Empedocle, on 100 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Linosa - Porto Empedocle on 5 tuntia 32 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 7 tuntia saapua Porto Empedocle, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Porto Empedocle 3 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Linosa satamasta klo 08:45. Viimeinen laiva Porto Empedocle lähtee Linosa satamasta klo 23:00.

Keskimääräinen hinta Linosa - Porto Empedocle-lauttaristeilylle.
100 €
Lauttojen hintaluokka Linosa Porto Empedocle (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
31 € - 238 €
Keskimääräinen ylitysaika Linosa - Porto Empedocle
5 tuntia 32 min
Ensimmäisen Porto Empedocle menevän lautan lähtöaika
08:45
Viimeisen lautan lähtöaika Porto Empedocle
23:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Porto Empedocle
06:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Porto Empedocle
20:30

Miksi ottaa lautta Linosa Porto Empedocle?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Linosa Porto Empedocle kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Porto Empedocle. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Linosa Porto Empedocle on ihanteellinen tapa matkustaa.

Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka Linosa ja Porto Empedocle välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Oikeiden hotellihuoneiden tavoin ne tarjoavat matkustajille sängyt, kylpyhuoneet ja joissakin sviiteissä myös ikkunaluukut ja parvekkeet. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.
Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Linosa ja Porto Empedocle välisen matkan jokaisella minuutilla, Linosa satamassa tapahtuvasta laivaan noususta Porto Empedocle tapahtuvaan laivasta poistumiseen, ammattitaitoinen ja hymyilevä Liberty Lines tai Siremar henkilökunta on käytettävissänne varmistaakseen, että viihdytte mukavasti. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Linosa voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Liberty Lines tai Siremar -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Raikas meri-ilma ja lauttaa keinuttavat aallot rauhoittavat sinut välittömästi. Saavut Porto Empedocle täydellisen zenin ja energisen olon vallassa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Linosa ja Porto Empedocle välillä?

Jos haluat matkustaa Linosa ja Porto Empedocle välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Linosa Porto Empedocle
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Linosa-Porto Empedocle -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Linosa ja Porto Empedocle välillä. Liberty Lines liikennöi Linosa Porto Empedocle 5 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia. Lisätietoja Liberty Linesistä
3 tuntia
5 ylitystä viikossa
Siremar Linosa Porto Empedocle
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Linosa-Porto Empedocle -hintoja ja varata Siremarin lipun Linosa ja Porto Empedocle välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Linosa? Mihin laivat saapuvat Porto Empedocle?

Lähtösatama Linosa

Liberty Lines tai Siremar lautat lähtevät Porto Empedocle seuraavista Linosa satamista:

Linosa
Kartta

Saapumissatama Porto Empedocle

Siremar tai Liberty Lines alukset saapuvat Porto Empedocle seuraavista satamista:

Porto Empedocle
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Linosa Porto Empedocle, Linosa ja Porto Empedocle välisen 169 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 3 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Linosa ja Porto Empedocle välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Siremar). Tällä hetkellä Linosa ja Porto Empedocle välillä on 5 ylitystä viikossa.

Reitillä Linosa-Porto Empedocle liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Siremar.

Linosa ja Porto Empedocle välisen matkan aikana matkustat 169 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Linosa Porto Empedocle, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 31 € - 238 €. Havaitsemamme keskihinta oli 100 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Linosa klo 08:45 kohti Porto Empedocle.

Viimeinen lautta Porto Empedocle lähtee Linosa yleensä klo 23:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika