Lipari
Matkusta suoraan Alicudi lautta
Alicudi
Katso hinnat

Miten päästä Lipari Alicudi lautalla ?

Etsitkö täydellistä Lipari Alicudi lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Lipari Alicudi on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Lipari Alicudi voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Lipari Alicudi -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Lipari Alicudi -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Lipari Alicudi sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Lipari Alicudi lauttatietoa

Lähtösatama
Lipari
Italia
Eoliasaaret
Saapumissatama
Alicudi
Italia
Eoliasaaret
Etäisyys
53 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Siremar
Ylitysten tiheys
4 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Lipari Alicudi: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Lipari Alicudi, lippujen hinnat vaihtelevat 17 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 121 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Lipari - Alicudi, on 49 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Lipari - Alicudi on 2 tuntia 40 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 3 tuntia 35 min saapua Alicudi, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Alicudi 1 tuntia 25 min. Ensimmäinen lautta lähtee Lipari satamasta klo 07:50. Viimeinen laiva Alicudi lähtee Lipari satamasta klo 14:45.

Keskimääräinen hinta Lipari - Alicudi-lauttaristeilylle.
49 €
Lauttojen hintaluokka Lipari Alicudi (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
17 € - 121 €
Keskimääräinen ylitysaika Lipari - Alicudi
2 tuntia 40 min
Ensimmäisen Alicudi menevän lautan lähtöaika
07:50
Viimeisen lautan lähtöaika Alicudi
14:45
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Alicudi
09:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Alicudi
16:20

Miksi ottaa lautta Lipari Alicudi?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Lipari Alicudi kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Alicudi. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Lipari Alicudi on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Lipari Alicudi. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Toisaalta Lipari-Alicudi-risteilyllä Siremar tai Liberty Lines lautalla sinulla on Lipari-Alicudi-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Sinulla ei ole koskaan näin paljon vapautta ja viihdettä lennon aikana!
Ei väsytä, toisin kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Lipari Alicudi -lauttamatka on juuri päinvastainen. Aluksella on Liberty Lines tai Siremar liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Aloitat lomasi Alicudi varmasti jo levänneenä.
Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka Lipari ja Alicudi välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Lipari ja Alicudi välillä?

Jos haluat matkustaa Lipari ja Alicudi välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Lipari Alicudi
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Lipari-Alicudi -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Lipari ja Alicudi välillä. Liberty Lines liikennöi Lipari Alicudi 4 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia. Lisätietoja Liberty Linesistä
1 tuntia
4 ylitystä päivässä
Siremar Lipari Alicudi
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Lipari-Alicudi -hintoja ja varata Siremarin lipun Lipari ja Alicudi välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Lipari? Mihin laivat saapuvat Alicudi?

Lähtösatama Lipari

Liberty Lines tai Siremar lautat lähtevät Alicudi seuraavista Lipari satamista:

Lipari
Kartta

Saapumissatama Alicudi

Siremar tai Liberty Lines alukset saapuvat Alicudi seuraavista satamista:

Alicudi
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Lipari Alicudi, Lipari ja Alicudi välisen 53 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Lipari ja Alicudi välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Siremar). Tällä hetkellä Lipari ja Alicudi välillä on 4 ylitystä päivässä.

Reitillä Lipari-Alicudi liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Siremar.

Lipari ja Alicudi välisen matkan aikana matkustat 53 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Lipari Alicudi, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 17 € - 121 €. Havaitsemamme keskihinta oli 49 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Lipari klo 07:50 kohti Alicudi.

Viimeinen lautta Alicudi lähtee Lipari yleensä klo 14:45.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika