Lipari
Matkusta suoraan Ginostra lautta
Ginostra
Katso hinnat

Miten päästä Lipari Ginostra lautalla ?

Etsitkö täydellistä Lipari Ginostra lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Lipari Ginostra on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Lipari Ginostra voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Lipari Ginostra -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Lipari Ginostra -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Lipari Ginostra sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Lipari Ginostra lauttatietoa

Lähtösatama
Lipari
Italia
Eoliasaaret
Saapumissatama
Ginostra
Italia
Eoliasaaret
Etäisyys
41 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Lipari ja Ginostra välillä?

Jos haluat matkustaa Lipari ja Ginostra välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Lipari Ginostra
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Lipari-Ginostra -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Lipari ja Ginostra välillä. Lisätietoja Liberty Linesistä

Mistä lähtevät lautat Lipari? Mihin laivat saapuvat Ginostra?

Lähtösatama Lipari

Liberty Lines lautat lähtevät Ginostra seuraavista Lipari satamista:

Lipari
Kartta

Saapumissatama Ginostra

Liberty Lines alukset saapuvat Ginostra seuraavista satamista:

Ginostra (Stromboli)
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika