Lipari
Matkusta suoraan Rinella lautta
Rinella
Katso hinnat

Miten päästä Lipari Rinella lautalla ?

Etsitkö täydellistä Lipari Rinella lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Lipari Rinella on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Lipari Rinella voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Lipari Rinella -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Lipari Rinella -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Lipari Rinella sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Lipari Rinella lauttatietoa

Lähtösatama
Lipari
Italia
Eoliasaaret
Saapumissatama
Rinella
Italia
Eoliasaaret
Etäisyys
14 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Siremar
Ylitysten tiheys
8 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Lipari Rinella: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Lipari Rinella, lippujen hinnat vaihtelevat 9 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 69 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Lipari - Rinella, on 27 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Lipari - Rinella on 52 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 30 min saapua Rinella, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Rinella 25 min. Ensimmäinen lautta lähtee Lipari satamasta klo 07:50. Viimeinen laiva Rinella lähtee Lipari satamasta klo 17:20.

Keskimääräinen hinta Lipari - Rinella-lauttaristeilylle.
27 €
Lauttojen hintaluokka Lipari Rinella (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
9 € - 69 €
Keskimääräinen ylitysaika Lipari - Rinella
52 min
Ensimmäisen Rinella menevän lautan lähtöaika
07:50
Viimeisen lautan lähtöaika Rinella
17:20
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Rinella
08:25
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Rinella
18:10

Miksi ottaa lautta Lipari Rinella?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Lipari Rinella kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Rinella. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Lipari Rinella on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Lipari ja Rinella välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Liberty Lines tai Siremar laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Lipari Rinella. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Toisaalta Lipari-Rinella-risteilyllä Siremar tai Liberty Lines lautalla sinulla on Lipari-Rinella-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Ei väsytä, toisin kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Päinvastoin, Lipari Rinella laivamatka on äärimmäisen rentouttava. Aluksella on Liberty Lines tai Siremar liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Aloitat lomasi Rinella varmasti jo levänneenä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Lipari ja Rinella välillä?

Jos haluat matkustaa Lipari ja Rinella välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Lipari Rinella
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Lipari-Rinella -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Lipari ja Rinella välillä. Liberty Lines liikennöi Lipari Rinella 8 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 20 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
20 min
8 ylitystä päivässä
Siremar Lipari Rinella
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Lipari-Rinella -hintoja ja varata Siremarin lipun Lipari ja Rinella välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Lipari? Mihin laivat saapuvat Rinella?

Lähtösatama Lipari

Liberty Lines tai Siremar lautat lähtevät Rinella seuraavista Lipari satamista:

Lipari
Kartta

Saapumissatama Rinella

Siremar tai Liberty Lines alukset saapuvat Rinella seuraavista satamista:

Rinella
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Lipari Rinella, Lipari ja Rinella välisen 14 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Lipari ja Rinella välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Siremar). Tällä hetkellä Lipari ja Rinella välillä on 8 ylitystä päivässä.

Reitillä Lipari-Rinella liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Siremar.

Lipari ja Rinella välisen matkan aikana matkustat 14 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Lipari Rinella, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 9 € - 69 €. Havaitsemamme keskihinta oli 27 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Lipari klo 07:50 kohti Rinella.

Viimeinen lautta Rinella lähtee Lipari yleensä klo 17:20.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika