Lipari
Matkusta suoraan Santa Maria Salina lautta
Santa Maria Salina
Katso hinnat

Miten päästä Lipari Santa Maria Salina lautalla ?

Etsitkö täydellistä Lipari Santa Maria Salina lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Lipari Santa Maria Salina on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Lipari Santa Maria Salina voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Lipari Santa Maria Salina -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Lipari Santa Maria Salina -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Lipari Santa Maria Salina sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Lipari Santa Maria Salina lauttatietoa

Lähtösatama
Lipari
Italia
Eoliasaaret
Saapumissatama
Santa Maria Salina
Italia
Eoliasaaret
Etäisyys
13 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Siremar
Ylitysten tiheys
15 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Lipari Santa Maria Salina: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Lipari Santa Maria Salina, lippujen hinnat vaihtelevat 7 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 67 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Lipari - Santa Maria Salina, on 26 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Lipari - Santa Maria Salina on 47 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 25 min saapua Santa Maria Salina, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Santa Maria Salina 25 min. Ensimmäinen lautta lähtee Lipari satamasta klo 07:50. Viimeinen laiva Santa Maria Salina lähtee Lipari satamasta klo 17:20.

Keskimääräinen hinta Lipari - Santa Maria Salina-lauttaristeilylle.
26 €
Lauttojen hintaluokka Lipari Santa Maria Salina (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
7 € - 67 €
Keskimääräinen ylitysaika Lipari - Santa Maria Salina
47 min
Ensimmäisen Santa Maria Salina menevän lautan lähtöaika
07:50
Viimeisen lautan lähtöaika Santa Maria Salina
17:20
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Santa Maria Salina
08:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Santa Maria Salina
18:10

Miksi ottaa lautta Lipari Santa Maria Salina?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Lipari Santa Maria Salina kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Santa Maria Salina. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Lipari Santa Maria Salina on ihanteellinen tapa matkustaa.

Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka Lipari ja Santa Maria Salina välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.
Huolehtiva henkilökunta
Ammattitaitoinen ja avulias henkilökunta on koko matkan ajan Lipari Santa Maria Salina valmiina auttamaan sinua. Löydät "infopisteen" laivalta, useimmiten pääkannelta.
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Lipari Santa Maria Salina -lauttamatka on juuri päinvastainen. Aluksella on Liberty Lines tai Siremar liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Aloitat lomasi Santa Maria Salina varmasti jo levänneenä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Lipari ja Santa Maria Salina välillä?

Jos haluat matkustaa Lipari ja Santa Maria Salina välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Lipari Santa Maria Salina
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Lipari-Santa Maria Salina -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Lipari ja Santa Maria Salina välillä. Liberty Lines liikennöi Lipari Santa Maria Salina 15 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 20 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
20 min
15 ylitystä päivässä
Siremar Lipari Santa Maria Salina
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Lipari-Santa Maria Salina -hintoja ja varata Siremarin lipun Lipari ja Santa Maria Salina välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Lipari? Mihin laivat saapuvat Santa Maria Salina?

Lähtösatama Lipari

Liberty Lines tai Siremar lautat lähtevät Santa Maria Salina seuraavista Lipari satamista:

Lipari
Kartta

Saapumissatama Santa Maria Salina

Siremar tai Liberty Lines alukset saapuvat Santa Maria Salina seuraavista satamista:

Salina
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Lipari Santa Maria Salina, Lipari ja Santa Maria Salina välisen 13 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Lipari ja Santa Maria Salina välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Siremar). Tällä hetkellä Lipari ja Santa Maria Salina välillä on 15 ylitystä päivässä.

Reitillä Lipari-Santa Maria Salina liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Siremar.

Lipari ja Santa Maria Salina välisen matkan aikana matkustat 13 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Lipari Santa Maria Salina, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 7 € - 67 €. Havaitsemamme keskihinta oli 26 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Lipari klo 07:50 kohti Santa Maria Salina.

Viimeinen lautta Santa Maria Salina lähtee Lipari yleensä klo 17:20.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika