Lipari
Matkusta suoraan Vulcano lautta
Vulcano
Katso hinnat

Miten päästä Lipari Vulcano lautalla ?

Etsitkö täydellistä Lipari Vulcano lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Lipari Vulcano on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Lipari Vulcano voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Lipari Vulcano -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Lipari Vulcano -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Lipari Vulcano sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Lipari Vulcano lauttatietoa

Lähtösatama
Lipari
Italia
Eoliasaaret
Saapumissatama
Vulcano
Italia
Eoliasaaret
Etäisyys
6 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Siremar
Ylitysten tiheys
17 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Lipari Vulcano: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Lipari Vulcano, lippujen hinnat vaihtelevat 5 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 60 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Lipari - Vulcano, on 22 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Lipari - Vulcano on 17 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 25 min saapua Vulcano, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Vulcano 10 min. Ensimmäinen lautta lähtee Lipari satamasta klo 06:50. Viimeinen laiva Vulcano lähtee Lipari satamasta klo 17:15.

Keskimääräinen hinta Lipari - Vulcano-lauttaristeilylle.
22 €
Lauttojen hintaluokka Lipari Vulcano (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
5 € - 60 €
Keskimääräinen ylitysaika Lipari - Vulcano
17 min
Ensimmäisen Vulcano menevän lautan lähtöaika
06:50
Viimeisen lautan lähtöaika Vulcano
17:15
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Vulcano
07:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Vulcano
17:40

Miksi ottaa lautta Lipari Vulcano?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Lipari Vulcano kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Vulcano. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Lipari Vulcano on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Lipari ja Vulcano välisen matkan aikana voit käydä Liberty Lines tai Siremar -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Vulcano täynnä energiaa.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Vulcano tai minne tahansa muualle. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Lipari-Vulcano-risteilyllä Siremar tai Liberty Lines lautalla sinulla on Lipari-Vulcano-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Lipari ja Vulcano välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Liberty Lines tai Siremar laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Lipari ja Vulcano välillä?

Jos haluat matkustaa Lipari ja Vulcano välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Lipari Vulcano
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Lipari-Vulcano -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Lipari ja Vulcano välillä. Liberty Lines liikennöi Lipari Vulcano 17 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 10 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
10 min
17 ylitystä päivässä
Siremar Lipari Vulcano
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Lipari-Vulcano -hintoja ja varata Siremarin lipun Lipari ja Vulcano välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Lipari? Mihin laivat saapuvat Vulcano?

Lähtösatama Lipari

Liberty Lines tai Siremar lautat lähtevät Vulcano seuraavista Lipari satamista:

Lipari
Kartta

Saapumissatama Vulcano

Siremar tai Liberty Lines alukset saapuvat Vulcano seuraavista satamista:

Vulcano
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Lipari Vulcano, Lipari ja Vulcano välisen 6 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Lipari ja Vulcano välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Siremar). Tällä hetkellä Lipari ja Vulcano välillä on 17 ylitystä päivässä.

Reitillä Lipari-Vulcano liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Siremar.

Lipari ja Vulcano välisen matkan aikana matkustat 6 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Lipari Vulcano, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 5 € - 60 €. Havaitsemamme keskihinta oli 22 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Lipari klo 06:50 kohti Vulcano.

Viimeinen lautta Vulcano lähtee Lipari yleensä klo 17:15.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika