Lissabon
Matkusta suoraan Barreiro lautta
Barreiro
Katso hinnat

Miten päästä Lissabon Barreiro lautalla ?

Etsitkö täydellistä Lissabon Barreiro lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Lissabon Barreiro on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Lissabon Barreiro voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Lissabon Barreiro -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Transtejo, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Lissabon Barreiro -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Transtejo laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Lissabon Barreiro sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Lissabon Barreiro lauttatietoa

Lähtösatama
Lissabon
Portugali
Saapumissatama
Barreiro
Portugali
Etäisyys
8 km
Lauttayhtiöt
Transtejo
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Lissabon ja Barreiro välillä?

Jos haluat matkustaa Lissabon ja Barreiro välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Transtejo, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Transtejo Lissabon Barreiro
Transtejo
Transtejo harjoittaa lauttaliikennettä Portugali, mukaan lukien lauttaliikenne Lissabon ja Barreiro satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Lissabon-Barreiro -hintoja ja varata Transtejoin lipun Lissabon ja Barreiro välillä. Lisätietoja Transtejoistä

Mistä lähtevät lautat Lissabon? Mihin laivat saapuvat Barreiro?

Lähtösatama Lissabon

Transtejo lautat lähtevät Barreiro seuraavista Lissabon satamista:

Terreiro do Paço
Kartta

Saapumissatama Barreiro

Transtejo alukset saapuvat Barreiro seuraavista satamista:

Barreiro
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika