Lissabon
Matkusta suoraan Montijo lautta
Montijo
Katso hinnat

Miten päästä Lissabon Montijo lautalla ?

Etsitkö täydellistä Lissabon Montijo lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Lissabon Montijo on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Lissabon Montijo voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Lissabon Montijo -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Transtejo, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Lissabon Montijo -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Transtejo laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Lissabon Montijo sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Lissabon Montijo lauttatietoa

Lähtösatama
Lissabon
Portugali
Saapumissatama
Montijo
Portugali
Etäisyys
14 km
Lauttayhtiöt
Transtejo
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Lissabon ja Montijo välillä?

Jos haluat matkustaa Lissabon ja Montijo välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Transtejo, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Transtejo Lissabon Montijo
Transtejo
Transtejo harjoittaa lauttaliikennettä Portugali, mukaan lukien lauttaliikenne Lissabon ja Montijo satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Lissabon-Montijo -hintoja ja varata Transtejoin lipun Lissabon ja Montijo välillä. Lisätietoja Transtejoistä

Mistä lähtevät lautat Lissabon? Mihin laivat saapuvat Montijo?

Lähtösatama Lissabon

Transtejo lautat lähtevät Montijo seuraavista Lissabon satamista:

Terreiro do Paço
Kartta

Saapumissatama Montijo

Transtejo alukset saapuvat Montijo seuraavista satamista:

Montijo
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika