Suositeltu reitti
Liverpool
Matkusta suoraan Dublin lennot, lautta
Dublin
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Liverpool
Matkusta lautta Douglas
Douglas
Matkusta lennot, lautta Dublin
Dublin
Katso hinnat
Liverpool
Matkusta juna, bussi, kimppakyytiä Manchester
Manchester
Matkusta lennot Dublin
Dublin
Katso hinnat

Miten päästä Liverpool Dublin lautalla ?

Etsitkö täydellistä Liverpool Dublin lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Liverpool Dublin on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Liverpool Dublin voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Liverpool Dublin -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Isle of Man Steam Packet, P&O Ferries tai Seatruck Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Liverpool Dublin -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Seatruck Ferries tai P&O Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Liverpool Dublin sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Liverpool Dublin lauttatietoa

Lähtösatama
Liverpool
Yhdistynyt Kuningaskunta
Englanti
Saapumissatama
Dublin
Irlanti
Etäisyys
218 km
Lauttayhtiöt
Isle of Man Steam Packet, P&O Ferries, Seatruck Ferries
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Liverpool Dublin: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Liverpool Dublin, lippujen hinnat vaihtelevat 149 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 308 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Liverpool - Dublin, on 181 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Liverpool - Dublin on 7 tuntia 30 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 7 tuntia 30 min saapua Dublin, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Dublin 7 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Liverpool satamasta klo 09:30. Viimeinen laiva Dublin lähtee Liverpool satamasta klo 21:00.

Keskimääräinen hinta Liverpool - Dublin-lauttaristeilylle.
181 €
Lauttojen hintaluokka Liverpool Dublin (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
149 € - 308 €
Keskimääräinen ylitysaika Liverpool - Dublin
7 tuntia 30 min
Ensimmäisen Dublin menevän lautan lähtöaika
09:30
Viimeisen lautan lähtöaika Dublin
21:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Dublin
04:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Dublin
17:00

Miksi ottaa lautta Liverpool Dublin?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Liverpool Dublin kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Dublin. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Liverpool Dublin on ihanteellinen tapa matkustaa.

Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Dublin tai minne tahansa muualle. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Toisaalta Liverpool-Dublin-risteilyllä P&O Ferries tai Seatruck Ferries lautalla sinulla on Liverpool-Dublin-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Yhteiskunnassamme kaiken on tapahduttava nopeasti. Purjehdit alle 40km/h nopeudella Seatruck Ferries tai P&O Ferries lautalla Liverpool ja Dublin välisen 218 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Ei ole mahdotonta, että sinusta tuntuu, että olet saapunut Dublin liian nopeasti, koska kokemus on niin miellyttävä!
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Junassa, bussissa tai lentokoneessa sovelletaan usein yhden ilmaisen matkatavaran omavastuuta, ja jokainen ylimääräinen matkatavara aiheuttaa lisäkustannuksia. Liverpool Dublin lautalle voit ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, mutta ajoneuvosi tilavuuden rajoissa. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Dublin saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Seatruck Ferries tai P&O Ferries miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Liverpool ja Dublin välillä?

Jos haluat matkustaa Liverpool ja Dublin välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Seatruck Ferries tai P&O Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Seatruck Ferries Liverpool Dublin
Seatruck Ferries
Seatruck Ferries harjoittaa lauttaliikennettä Irlanti ja Yhdistynyt Kuningaskunta, mukaan lukien lauttaliikenne Liverpool ja Dublin satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Liverpool-Dublin -hintoja ja varata Seatruck Ferriesin lipun Liverpool ja Dublin välillä. Lisätietoja Seatruck Ferriesistä
P&O Ferries Liverpool Dublin
P&O Ferries
P&O Ferries on englantilainen yhtiö, jonka kotipaikka on Doverissa. Se on listattu Vivanodassa, joka on vertailuohjelma, jonka avulla voit löytää halvan P&O Ferries Liverpool Dublin -ylikulun. Vivanodalla voit vertailla Liverpool-Dublin -hintoja ja varata P&O Ferriesin lipun Liverpool ja Dublin välillä. Lisätietoja P&O Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Liverpool? Mihin laivat saapuvat Dublin?

Lähtösatama Liverpool

Seatruck Ferries tai P&O Ferries lautat lähtevät Dublin seuraavista Liverpool satamista:

Liverpool Isle of Man and Dublin Terminal
Kartta
Liverpool Birkenhead Ferry Terminal
Kartta

Saapumissatama Dublin

P&O Ferries tai Seatruck Ferries alukset saapuvat Dublin seuraavista satamista:

Dublin P&O Ferries Terminal 3
Kartta
Dublin Ferries Terminal 1
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Liverpool Dublin.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Liverpool-Dublin liikennöi 2 lauttayhtiötä: Seatruck Ferries ja P&O Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Isle of Man Steam Packet, P&O Ferries, Seatruck Ferries.

Liverpool ja Dublin välisen matkan aikana matkustat 218 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Liverpool Dublin, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 149 € - 308 €. Havaitsemamme keskihinta oli 181 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Liverpool klo 09:30 kohti Dublin.

Viimeinen lautta Dublin lähtee Liverpool yleensä klo 21:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika