Livorno
Matkusta suoraan Capraia lautta
Capraia
Katso hinnat

Miten päästä Livorno Capraia lautalla ?

Etsitkö täydellistä Livorno Capraia lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Livorno Capraia on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Livorno Capraia voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Livorno Capraia -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Toremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Livorno Capraia -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Toremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Livorno Capraia sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Livorno Capraia lauttatietoa

Lähtösatama
Livorno
Italia
Toscana
Saapumissatama
Capraia
Italia
Apulia
Etäisyys
70 km
Lauttayhtiöt
Toremar
Ylitysten tiheys
9 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Livorno Capraia: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Livorno Capraia, lippujen hinnat vaihtelevat 26 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 127 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Livorno - Capraia, on 66 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Livorno - Capraia on 2 tuntia 45 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 45 min saapua Capraia, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Capraia 2 tuntia 45 min. Ensimmäinen lautta lähtee Livorno satamasta klo 08:30. Viimeinen laiva Capraia lähtee Livorno satamasta klo 09:00.

Keskimääräinen hinta Livorno - Capraia-lauttaristeilylle.
66 €
Lauttojen hintaluokka Livorno Capraia (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
26 € - 127 €
Keskimääräinen ylitysaika Livorno - Capraia
2 tuntia 45 min
Ensimmäisen Capraia menevän lautan lähtöaika
08:30
Viimeisen lautan lähtöaika Capraia
09:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Capraia
11:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Capraia
11:45

Mitkä yhtiöt liikennöivät Livorno ja Capraia välillä?

Jos haluat matkustaa Livorno ja Capraia välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Toremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Toremar Livorno Capraia
Toremar
Toremar perustettiin vuonna 1981, ja sen kotipaikka on Italiassa. Yhtiö tarjoaa risteilyjä Toscanan saarten ja Sardinian välillä. Vivanodalla voit vertailla Livorno-Capraia -hintoja ja varata Toremarin lipun Livorno ja Capraia välillä. Toremar liikennöi Livorno Capraia 9 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 50 min. Lisätietoja Toremaristä
2 tuntia 50 min
9 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Livorno? Mihin laivat saapuvat Capraia?

Lähtösatama Livorno

Toremar lautat lähtevät Capraia seuraavista Livorno satamista:

Livorno Calata Tripoli
Kartta

Saapumissatama Capraia

Toremar alukset saapuvat Capraia seuraavista satamista:

Capraia
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika