Lochmaddy
Matkusta suoraan Uig lautta
Uig
Katso hinnat

Miten päästä Lochmaddy Uig lautalla ?

Etsitkö täydellistä Lochmaddy Uig lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Lochmaddy Uig on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Lochmaddy Uig voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Lochmaddy Uig -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Caledonian MacBrayne, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Lochmaddy Uig -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Caledonian MacBrayne laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Lochmaddy Uig sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Lochmaddy Uig lauttatietoa

Lähtösatama
Lochmaddy
Yhdistynyt Kuningaskunta
Skotlanti
Saapumissatama
Uig
Yhdistynyt Kuningaskunta
Skotlanti
Etäisyys
47 km
Lauttayhtiöt
Caledonian MacBrayne
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Lochmaddy ja Uig välillä?

Jos haluat matkustaa Lochmaddy ja Uig välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Caledonian MacBrayne, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Caledonian MacBrayne Lochmaddy Uig
Caledonian MacBrayne
Caledonian MacBrayne harjoittaa lauttaliikennettä Yhdistynyt Kuningaskunta, mukaan lukien lauttaliikenne Lochmaddy ja Uig satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Lochmaddy-Uig -hintoja ja varata Caledonian MacBraynein lipun Lochmaddy ja Uig välillä. Lisätietoja Caledonian MacBrayneistä

Mistä lähtevät lautat Lochmaddy? Mihin laivat saapuvat Uig?

Lähtösatama Lochmaddy

Caledonian MacBrayne lautat lähtevät Uig seuraavista Lochmaddy satamista:

Lochmaddy
Kartta

Saapumissatama Uig

Caledonian MacBrayne alukset saapuvat Uig seuraavista satamista:

Uig
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika