Los Cristianos
Matkusta suoraan Santa Cruz de La Palma lautta
Santa Cruz de La Palma
Katso hinnat

Miten päästä Los Cristianos Santa Cruz de La Palma lautalla ?

Etsitkö täydellistä Los Cristianos Santa Cruz de La Palma lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Los Cristianos Santa Cruz de La Palma on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Los Cristianos Santa Cruz de La Palma voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Los Cristianos Santa Cruz de La Palma -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Naviera Armas tai Fred Olsen Express, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Los Cristianos Santa Cruz de La Palma -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Naviera Armas tai Fred Olsen Express laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Los Cristianos Santa Cruz de La Palma sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Los Cristianos Santa Cruz de La Palma lauttatietoa

Lähtösatama
Los Cristianos
Espanja
Kanarian saaret
Saapumissatama
Santa Cruz de La Palma
Espanja
Kanarian saaret
Etäisyys
125 km
Lauttayhtiöt
Naviera Armas, Fred Olsen Express
Ylitysten tiheys
2 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
3 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Los Cristianos Santa Cruz de La Palma: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Los Cristianos Santa Cruz de La Palma, lippujen hinnat vaihtelevat 45 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 129 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Los Cristianos - Santa Cruz de La Palma, on 85 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Los Cristianos - Santa Cruz de La Palma on 2 tuntia 48 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 3 tuntia 15 min saapua Santa Cruz de La Palma, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Santa Cruz de La Palma 2 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Los Cristianos satamasta klo 08:30. Viimeinen laiva Santa Cruz de La Palma lähtee Los Cristianos satamasta klo 20:30.

Keskimääräinen hinta Los Cristianos - Santa Cruz de La Palma-lauttaristeilylle.
85 €
Lauttojen hintaluokka Los Cristianos Santa Cruz de La Palma (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
45 € - 129 €
Keskimääräinen ylitysaika Los Cristianos - Santa Cruz de La Palma
2 tuntia 48 min
Ensimmäisen Santa Cruz de La Palma menevän lautan lähtöaika
08:30
Viimeisen lautan lähtöaika Santa Cruz de La Palma
20:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Santa Cruz de La Palma
11:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Santa Cruz de La Palma
23:30

Miksi ottaa lautta Los Cristianos Santa Cruz de La Palma?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Los Cristianos Santa Cruz de La Palma kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Santa Cruz de La Palma. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Los Cristianos Santa Cruz de La Palma on ihanteellinen tapa matkustaa.

Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Los Cristianos Santa Cruz de La Palma. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Päinvastoin, Los Cristianos-Santa Cruz de La Palma-reitillä Naviera Armas tai Fred Olsen Express lautalla sinulla on runsaasti mahdollisuuksia nauttia olostasi, kävellä ulkokannella ja kesällä jopa ottaa aurinkoa. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Ei ole parempaa tapaa matkustaa Los Cristianos ja Santa Cruz de La Palma välillä perheesi kanssa kuin lautta. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Los Cristianos, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Lapsesi muistavat Los Cristianos ja Santa Cruz de La Palma välisen lauttamatkan pitkään.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Los Cristianos ja Santa Cruz de La Palma välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Naviera Armas tai Fred Olsen Express laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Los Cristianos ja Santa Cruz de La Palma välillä?

Jos haluat matkustaa Los Cristianos ja Santa Cruz de La Palma välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Naviera Armas tai Fred Olsen Express, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Naviera Armas Los Cristianos Santa Cruz de La Palma
Naviera Armas
Naviera Armas on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Santa Cruz de Tenerife, Kanariansaaret. Se on perustettu vuonna 1971, ja se tarjoaa ylityksiä useisiin kohteisiin Kanariansaarilla, Espanjassa ja Marokossa. Vivanodalla voit vertailla Los Cristianos-Santa Cruz de La Palma -hintoja ja varata Naviera Armasin lipun Los Cristianos ja Santa Cruz de La Palma välillä. Naviera Armas liikennöi Los Cristianos Santa Cruz de La Palma 6 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 4 tuntia. Lisätietoja Naviera Armasistä
4 tuntia
6 ylitystä viikossa
Fred Olsen Express Los Cristianos Santa Cruz de La Palma
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express on Las Palmasissa, Kanariansaarilla sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttamatkoja eri kohteisiin Espanjassa ja Portugalissa. Vivanodalla voit vertailla Los Cristianos-Santa Cruz de La Palma -hintoja ja varata Fred Olsen Expressin lipun Los Cristianos ja Santa Cruz de La Palma välillä. Fred Olsen Express liikennöi Los Cristianos Santa Cruz de La Palma 11 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia. Lisätietoja Fred Olsen Expressistä
3 tuntia
11 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Los Cristianos? Mihin laivat saapuvat Santa Cruz de La Palma?

Lähtösatama Los Cristianos

Naviera Armas tai Fred Olsen Express lautat lähtevät Santa Cruz de La Palma seuraavista Los Cristianos satamista:

los Cristianos
Kartta

Saapumissatama Santa Cruz de La Palma

Fred Olsen Express tai Naviera Armas alukset saapuvat Santa Cruz de La Palma seuraavista satamista:

Santa Cruz de La Palma
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Los Cristianos Santa Cruz de La Palma, Los Cristianos ja Santa Cruz de La Palma välisen 125 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 3 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Los Cristianos ja Santa Cruz de La Palma välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Naviera Armas ja Fred Olsen Express). Tällä hetkellä Los Cristianos ja Santa Cruz de La Palma välillä on 2 ylitystä päivässä.

Reitillä Los Cristianos-Santa Cruz de La Palma liikennöi 2 lauttayhtiötä: Naviera Armas ja Fred Olsen Express.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Los Cristianos ja Santa Cruz de La Palma välisen matkan aikana matkustat 125 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Los Cristianos Santa Cruz de La Palma, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 45 € - 129 €. Havaitsemamme keskihinta oli 85 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Los Cristianos klo 08:30 kohti Santa Cruz de La Palma.

Viimeinen lautta Santa Cruz de La Palma lähtee Los Cristianos yleensä klo 20:30.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika