Matkustaminen lautalla Loutraki Keski-Kreikka

Matkustaminen lautalla Loutraki Keski-Kreikka on erinomainen valinta! Loutraki Keski-Kreikka -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (Anes Ferries), jotka palvelevat Mantoudi ja Loutraki satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Loutraki Keski-Kreikka -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Anes Ferries tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Loutraki Keski-Kreikka luvuilla

Maat
Kreikka
Satamien lukumäärä
2
Lauttayhteyksien määrä
1
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Loutraki Keski-Kreikka lauttareitit

Etsitkö lauttaa Loutraki - Keski-Kreikka? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Loutraki ja Keski-Kreikka välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Anes Ferries lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Loutraki tai Mantoudi käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Loutraki Keski-Kreikka -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Anes Ferries. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 1 Loutraki ja Keski-Kreikka välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Loutraki Keski-Kreikka - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Loutraki paikkaan Keski-Kreikka

Keski-Kreikka: Saapuminen lautalla paikasta Loutraki ja alueen tutkiminen

Patras, Keski-Kreikan suurin kaupunki, on eklektinen sekoitus nykyaikaa ja perinteitä. Aloita tutustuminen Rion-Antirionin sillalta, joka on insinöörityön taidonnäyte, joka yhdistää Peloponnesoksen mantereeseen. Suuntaa sitten Patrasin linnaan, venetsialaiseen linnoitukseen, josta avautuvat katkeamattomat näkymät yli kaupungin. Äläkä jätä väliin roomalaista teatteria, joka on hyvin säilynyt arkeologinen kohde roomalaisilta ajoilta.

Thessalonikinlahden lähellä sijaitseva Larissa on vilkas ja eläväinen kaupunki. Kävele viehättävässä Frion kaupunginosassa ja tutustu sen bysanttilaiseen linnaan ja kapeisiin katuihin. Historian ystävät pitävät Larissan arkeologisesta museosta, jossa on ainutlaatuisia esineitä hellenistiseltä ja roomalaiselta ajalta.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None