Loutraki
Matkusta suoraan Volos lautta
Volos
Katso hinnat

Miten päästä Loutraki Volos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Loutraki Volos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Loutraki Volos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Loutraki Volos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Loutraki Volos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways tai Anes Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Loutraki Volos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways tai Anes Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Loutraki Volos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Loutraki Volos lauttatietoa

Lähtösatama
Loutraki
Kreikka
Thessaly
Saapumissatama
Volos
Kreikka
Thessaly
Etäisyys
63 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Anes Ferries
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Loutraki Volos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Loutraki Volos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Volos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Loutraki Volos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Volos tai minne tahansa muualle. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Loutraki-Volos-risteilyllä Anes Ferries tai Hellenic Seaways lautalla sinulla on Loutraki-Volos-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Palvelut ja vapaus lennon aikana ovat radikaalisti erilaisia!
Ajan ottamisesta tulee nautinto
Tiedetään hyvin, että elämme yhteiskunnassa, jossa kaiken on tapahduttava nopeasti, nopeammin ja nopeammin. Silti voit nauttia siitä, että voit lähteä Loutraki Hellenic Seaways tai Anes Ferries lautalla, joka kulkee 63 km matkan Volos alle 40 kilometrin tuntinopeudella. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Loutraki-Volos risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!
Ota mukaan rajoittamaton määrä matkatavaroita
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Loutraki Volos lautalle voit ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, mutta ajoneuvosi tilavuuden rajoissa. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Volos. Monet laivat tarjoavat kuitenkin matkatavaroiden säilytystilaa jalkaisin matkustaville. Tarkista asia Hellenic Seaways tai Anes Ferries.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Loutraki ja Volos välillä?

Jos haluat matkustaa Loutraki ja Volos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways tai Anes Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Loutraki Volos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Loutraki-Volos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Loutraki ja Volos välillä. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
Anes Ferries Loutraki Volos
Anes Ferries
Anes Ferries on Venetsiassa Italiassa toimiva lauttayhtiö. Se tarjoaa lauttaliikennepalveluja useisiin kohteisiin Italiassa, Kroatiassa ja Albaniassa. Vivanodalla voit vertailla Loutraki-Volos -hintoja ja varata Anes Ferriesin lipun Loutraki ja Volos välillä. Lisätietoja Anes Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Loutraki? Mihin laivat saapuvat Volos?

Lähtösatama Loutraki

Hellenic Seaways tai Anes Ferries lautat lähtevät Volos seuraavista Loutraki satamista:

Glossa
Kartta

Saapumissatama Volos

Anes Ferries tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Volos seuraavista satamista:

Volos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Loutraki-Volos liikennöi 2 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways ja Anes Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Anes Ferries.

Loutraki ja Volos välisen matkan aikana matkustat 63 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika