Lubeck
Matkusta suoraan Liepaja lautta
Liepaja
Katso hinnat

Miten päästä Travemünde Liepaja lautalla ?

Etsitkö täydellistä Travemünde Liepaja lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Travemünde Liepaja on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Travemünde Liepaja voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Travemünde Liepaja -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Stena Line, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Travemünde Liepaja -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Stena Line laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Travemünde Liepaja sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Travemünde Liepaja lauttatietoa

Lähtösatama
Lubeck
Saksa
Schleswig-Holstein
Saapumissatama
Liepaja
Latvia
Etäisyys
716 km
Lauttayhtiöt
Stena Line
Ylitysten tiheys
5 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
26 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Travemünde Liepaja: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Travemünde Liepaja, lippujen hinnat vaihtelevat 43 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 215 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Travemünde - Liepaja, on 104 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Travemünde - Liepaja on 22 tuntia 25 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 23 tuntia saapua Liepaja, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Liepaja 22 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Travemünde satamasta klo 16:00. Viimeinen laiva Liepaja lähtee Travemünde satamasta klo 23:30.

Keskimääräinen hinta Travemünde - Liepaja-lauttaristeilylle.
104 €
Lauttojen hintaluokka Travemünde Liepaja (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
43 € - 215 €
Keskimääräinen ylitysaika Travemünde - Liepaja
22 tuntia 25 min
Ensimmäisen Liepaja menevän lautan lähtöaika
16:00
Viimeisen lautan lähtöaika Liepaja
23:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Liepaja
15:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Liepaja
23:30

Mitkä yhtiöt liikennöivät Travemünde ja Liepaja välillä?

Jos haluat matkustaa Travemünde ja Liepaja välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Stena Line, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Stena Line Travemünde Liepaja
Stena Line
Stena Line on ruotsalainen lauttayhtiö, joka tarjoaa henkilö- ja ajoneuvoliikennettä Länsi-Euroopan satamien välillä, muun muassa Yhdistyneen kuningaskunnan Harwichin ja Alankomaiden Hook of Hollandin satamien välillä, Hullin ja Rotterdamin välillä sekä Liverpoolin ja Pohjois-Irlannin Belfastin välillä. Vivanodalla voit vertailla Travemünde-Liepaja -hintoja ja varata Stena Linein lipun Travemünde ja Liepaja välillä. Stena Line liikennöi Travemünde Liepaja 5 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 26 tuntia. Lisätietoja Stena Lineistä
26 tuntia
5 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Travemünde? Mihin laivat saapuvat Liepaja?

Lähtösatama Travemünde

Stena Line lautat lähtevät Liepaja seuraavista Travemünde satamista:

Lübeck Travemünde
Kartta

Saapumissatama Liepaja

Stena Line alukset saapuvat Liepaja seuraavista satamista:

Liepaja
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika