Lubeck
Matkusta suoraan Malmö lautta, juna, bussi
Malmö
Katso hinnat

Miten päästä Travemünde Malmö lautalla ?

Etsitkö täydellistä Travemünde Malmö lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Travemünde Malmö on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Travemünde Malmö voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Travemünde Malmö -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Finnlines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Travemünde Malmö -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Finnlines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Travemünde Malmö sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Travemünde Malmö lauttatietoa

Lähtösatama
Lubeck
Saksa
Schleswig-Holstein
Saapumissatama
Malmö
Ruotsi
Etäisyys
243 km
Lauttayhtiöt
Finnlines
Ylitysten tiheys
3 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
8 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Travemünde Malmö: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Travemünde Malmö, lippujen hinnat vaihtelevat 22 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 391 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Travemünde - Malmö, on 158 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Travemünde - Malmö on 9 tuntia 15 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 9 tuntia 30 min saapua Malmö, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Malmö 8 tuntia 45 min. Ensimmäinen lautta lähtee Travemünde satamasta klo 01:00. Viimeinen laiva Malmö lähtee Travemünde satamasta klo 22:00.

Keskimääräinen hinta Travemünde - Malmö-lauttaristeilylle.
158 €
Lauttojen hintaluokka Travemünde Malmö (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
22 € - 391 €
Keskimääräinen ylitysaika Travemünde - Malmö
9 tuntia 15 min
Ensimmäisen Malmö menevän lautan lähtöaika
01:00
Viimeisen lautan lähtöaika Malmö
22:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Malmö
07:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Malmö
20:00

Mitkä yhtiöt liikennöivät Travemünde ja Malmö välillä?

Jos haluat matkustaa Travemünde ja Malmö välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Finnlines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Finnlines Travemünde Malmö
Finnlines
Finnlines perustettiin vuonna 1948, ja sen kotipaikka on Suomessa. Se liikennöi Suomeen, Saksaan, Ruotsiin ja Puolaan. Vivanodalla voit vertailla Travemünde-Malmö -hintoja ja varata Finnlinesin lipun Travemünde ja Malmö välillä. Finnlines liikennöi Travemünde Malmö 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 8 tuntia 50 min. Lisätietoja Finnlinesistä
8 tuntia 50 min
3 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Travemünde? Mihin laivat saapuvat Malmö?

Lähtösatama Travemünde

Finnlines lautat lähtevät Malmö seuraavista Travemünde satamista:

Lübeck Travemünde
Kartta

Saapumissatama Malmö

Finnlines alukset saapuvat Malmö seuraavista satamista:

Malmo
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika