Lumparland
Matkusta suoraan Kapellskär lautta
Kapellskär
Katso hinnat

Miten päästä Lumparland Kapellskär lautalla ?

Etsitkö täydellistä Lumparland Kapellskär lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Lumparland Kapellskär on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Lumparland Kapellskär voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Lumparland Kapellskär -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Finnlines tai Tallink, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Lumparland Kapellskär -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Finnlines tai Tallink laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Lumparland Kapellskär sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Lumparland Kapellskär lauttatietoa

Lähtösatama
Lumparland
Suomi
Ahvenanmaa
Saapumissatama
Kapellskär
Ruotsi
Etäisyys
80 km
Lauttayhtiöt
Finnlines, Tallink
Ylitysten tiheys
14 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
3 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Lumparland Kapellskär: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Lumparland Kapellskär, lippujen hinnat vaihtelevat 75 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 219 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Lumparland - Kapellskär, on 114 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Lumparland - Kapellskär on 5 tuntia 2 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 7 tuntia 30 min saapua Kapellskär, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Kapellskär 3 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Lumparland satamasta klo 00:45. Viimeinen laiva Kapellskär lähtee Lumparland satamasta klo 23:30.

Keskimääräinen hinta Lumparland - Kapellskär-lauttaristeilylle.
114 €
Lauttojen hintaluokka Lumparland Kapellskär (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
75 € - 219 €
Keskimääräinen ylitysaika Lumparland - Kapellskär
5 tuntia 2 min
Ensimmäisen Kapellskär menevän lautan lähtöaika
00:45
Viimeisen lautan lähtöaika Kapellskär
23:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Kapellskär
06:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Kapellskär
18:45

Miksi ottaa lautta Lumparland Kapellskär?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Lumparland Kapellskär kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Kapellskär. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Lumparland Kapellskär on ihanteellinen tapa matkustaa.

Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka Lumparland ja Kapellskär välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Lumparland ja Kapellskär välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Finnlines tai Tallink laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Pyörän kuljettaminen ei ole ongelma
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Lautalla tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole: pyöräsi lastataan suoraan laivan valtavaan autotalliin. Jätät sen sinne Lumparland ja Kapellskär välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Löydät sen, kun poistut kyydistä Kapellskär saapuessasi.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Lumparland ja Kapellskär välillä?

Jos haluat matkustaa Lumparland ja Kapellskär välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Finnlines tai Tallink, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Finnlines Lumparland Kapellskär
Finnlines
Finnlines perustettiin vuonna 1948, ja sen kotipaikka on Suomessa. Se liikennöi Suomeen, Saksaan, Ruotsiin ja Puolaan. Vivanodalla voit vertailla Lumparland-Kapellskär -hintoja ja varata Finnlinesin lipun Lumparland ja Kapellskär välillä. Finnlines liikennöi Lumparland Kapellskär 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia 20 min. Lisätietoja Finnlinesistä
3 tuntia 20 min
14 ylitystä viikossa
Tallink Lumparland Kapellskär
Tallink
Vuonna 1991 perustettu Tallink on virolainen lauttayhtiö, joka liikennöi Baltian maihin, Suomeen ja Ruotsiin. Vivanodalla voit vertailla Lumparland-Kapellskär -hintoja ja varata Tallinkin lipun Lumparland ja Kapellskär välillä. Lisätietoja Tallinkistä

Mistä lähtevät lautat Lumparland? Mihin laivat saapuvat Kapellskär?

Lähtösatama Lumparland

Finnlines tai Tallink lautat lähtevät Kapellskär seuraavista Lumparland satamista:

Langnas
Kartta

Saapumissatama Kapellskär

Tallink tai Finnlines alukset saapuvat Kapellskär seuraavista satamista:

Kapellskar
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Lumparland Kapellskär, Lumparland ja Kapellskär välisen 80 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 3 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Lumparland ja Kapellskär välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Finnlines ja Tallink). Tällä hetkellä Lumparland ja Kapellskär välillä on 14 ylitystä viikossa.

Reitillä Lumparland-Kapellskär liikennöi 2 lauttayhtiötä: Finnlines ja Tallink.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Finnlines, Tallink.

Vertaa ennen varausta Finnlines, Tallink hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Lumparland Kapellskär -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Lumparland ja Kapellskär välisen matkan aikana matkustat 80 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Lumparland Kapellskär, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 75 € - 219 €. Havaitsemamme keskihinta oli 114 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Lumparland klo 00:45 kohti Kapellskär.

Viimeinen lautta Kapellskär lähtee Lumparland yleensä klo 23:30.

Kokemuksesi Lumparland Kapellskär -lauttamatkasta

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Lumparland ja Kapellskär välillä olisi. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Lumparland tapahtuvasta laivaan noususta Kapellskär tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Finnlines ja Tallink merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Lumparland ja Kapellskär.

Lähtö Lumparland lautalla

Ennen kuin Lumparland Kapellskär -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Lumparland satamaan / Sinun tulee saapua Lumparland lauttaterminaaliin Finnlines tai Tallink asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Lumparland ja Kapellskär väliselle reitille. / Lumparland esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Tallink tai Finnlines:n lipunmyyntitiskillä Lumparland lauttaterminaalissa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Kapellskär menevään lauttaan nouseminen / Lumparland lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Ajoneuvossasi Finnlines tai Tallink henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Lumparland ja Kapellskär välinen risteily: laivalla...

Tallink tai Finnlines:n laivoilla on jokaiselle jotakin. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Lautan saapuminen Kapellskär

Tässä on tietoa Kapellskär tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lautta saapuu Kapellskär satamaan. / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Ei ole syytä kiirehtiä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Kapellskär satamaan.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Lumparland Kapellskär mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Kapellskär.
  • Kapellskär on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Kapellskär läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Kapellskär odottaa sinua!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika