Matkustaminen lautalla Mahon Katalonia

Matkustaminen lautalla Mahon Katalonia on erinomainen valinta! Mahon Katalonia -lauttoja liikennöi 4 varustamoa (Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci tai Trasmed), jotka palvelevat Barcelona ja Mahon satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Mahon Katalonia -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci ja Trasmed tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Mahon Katalonia luvuilla

Maat
Espanja
Ylitysten määrä
7 ylitystä viikossa
Satamien lukumäärä
2
Lauttayhteyksien määrä
1
Lauttayhtiöiden lukumäärä
4
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Mahon Katalonia lauttareitit

Etsitkö lauttaa Mahon - Katalonia? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Mahon ja Katalonia välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Acciona Trasmediterránea lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Mahon tai Barcelona käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Mahon Katalonia -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci tai Trasmed. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 1 Mahon ja Katalonia välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Mahon Katalonia - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Mahon paikkaan Katalonia

Katalonia: Saapuminen lautalla paikasta Mahon ja alueen tutkiminen

Katalonian pääkaupunki Barcelona on ehdoton vierailukohde. Tämän kosmopoliittisen kaupungin ainutlaatuinen arkkitehtuuri häikäisee sinua. Aloita vierailusi kävelemällä kuuluisaa Ramblaa pitkin, joka on vilkas katu, jota reunustavat kaupat, ravintolat ja baarit. Muista käydä Sagrada Familia -rakennuksessa, arkkitehti Antoni Gaudín suunnittelemassa ikonisessa basilikassa. Kävele goottilaisen korttelin läpi ja tutustu viehättäviin keskiaikaisiin katuihin. Lopuksi hemmottele itseäsi panoraamanäkymällä Montjuïcin kukkulalta, jossa voit vierailla linnassa ja nauttia upeista näkymistä kaupunkiin ja Välimerelle.

Girona, toinen Katalonian pakollisista kaupungeista, vakuuttaa sinut rikkaalla historiallisella perinnöllään. Ihaile värikkäitä taloja Onyar-joen varrella ja ylitä kuuluisa Eiffel-silta. Tutustu juutalaiskortteliin, joka on yksi Euroopan parhaiten säilyneistä, kapeine katuineen ja arabikylpyineen. Älä unohda vierailla Gironan katedraalissa, joka on keskiaikaisen arkkitehtuurin mestariteos.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None