Mallaig
Matkusta suoraan Armadale lautta
Armadale
Katso hinnat

Miten päästä Mallaig Armadale lautalla ?

Etsitkö täydellistä Mallaig Armadale lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Mallaig Armadale on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Mallaig Armadale voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Mallaig Armadale -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Caledonian MacBrayne, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Mallaig Armadale -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Caledonian MacBrayne laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Mallaig Armadale sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Mallaig Armadale lauttatietoa

Lähtösatama
Mallaig
Yhdistynyt Kuningaskunta
Skotlanti
Saapumissatama
Armadale
Yhdistynyt Kuningaskunta
Skotlanti
Etäisyys
8 km
Lauttayhtiöt
Caledonian MacBrayne
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Mallaig ja Armadale välillä?

Jos haluat matkustaa Mallaig ja Armadale välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Caledonian MacBrayne, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Caledonian MacBrayne Mallaig Armadale
Caledonian MacBrayne
Caledonian MacBrayne harjoittaa lauttaliikennettä Yhdistynyt Kuningaskunta, mukaan lukien lauttaliikenne Mallaig ja Armadale satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Mallaig-Armadale -hintoja ja varata Caledonian MacBraynein lipun Mallaig ja Armadale välillä. Lisätietoja Caledonian MacBrayneistä

Mistä lähtevät lautat Mallaig? Mihin laivat saapuvat Armadale?

Lähtösatama Mallaig

Caledonian MacBrayne lautat lähtevät Armadale seuraavista Mallaig satamista:

Mallaig
Kartta

Saapumissatama Armadale

Caledonian MacBrayne alukset saapuvat Armadale seuraavista satamista:

Armadale
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika