Mantoudi
Matkusta suoraan Alonnisos lautta
Alonnisos
Katso hinnat

Miten päästä Mantoudi Alonnisos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Mantoudi Alonnisos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Mantoudi Alonnisos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Mantoudi Alonnisos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Mantoudi Alonnisos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Sea Jets tai Anes Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Mantoudi Alonnisos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Sea Jets tai Anes Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Mantoudi Alonnisos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Mantoudi Alonnisos lauttatietoa

Lähtösatama
Mantoudi
Kreikka
Keski-Kreikka
Saapumissatama
Alonnisos
Kreikka
Sporades-saaret
Etäisyys
60 km
Lauttayhtiöt
Sea Jets, Anes Ferries
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Mantoudi Alonnisos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Mantoudi Alonnisos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Alonnisos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Mantoudi Alonnisos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Pyörän kuljettaminen ei ole ongelma
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Mantoudi ja Alonnisos välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Alonnisos poistuaksesi laivalta.
Lautat ovat ihanteellisia perheille!
Ei ole parempaa tapaa matkustaa Mantoudi ja Alonnisos välillä perheesi kanssa kuin lautta. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Mantoudi, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Lapsesi muistavat Mantoudi ja Alonnisos välisen lauttamatkan pitkään.
Ota mukaan rajoittamaton määrä matkatavaroita
Muissa liikennemuodoissa matkatavaroiden määrä on usein rajoitettu yhteen matkatavaraan, ja jokaisesta ylimääräisestä matkatavarasta peritään maksu. Kun nouset Sea Jets tai Anes Ferries lauttaan Mantoudi, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Alonnisos saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Sea Jets tai Anes Ferries miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Mantoudi ja Alonnisos välillä?

Jos haluat matkustaa Mantoudi ja Alonnisos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Sea Jets tai Anes Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Sea Jets Mantoudi Alonnisos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Mantoudi-Alonnisos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Mantoudi ja Alonnisos välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
Anes Ferries Mantoudi Alonnisos
Anes Ferries
Anes Ferries on Venetsiassa Italiassa toimiva lauttayhtiö. Se tarjoaa lauttaliikennepalveluja useisiin kohteisiin Italiassa, Kroatiassa ja Albaniassa. Vivanodalla voit vertailla Mantoudi-Alonnisos -hintoja ja varata Anes Ferriesin lipun Mantoudi ja Alonnisos välillä. Lisätietoja Anes Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Mantoudi? Mihin laivat saapuvat Alonnisos?

Lähtösatama Mantoudi

Sea Jets tai Anes Ferries lautat lähtevät Alonnisos seuraavista Mantoudi satamista:

Mantoudi
Kartta

Saapumissatama Alonnisos

Anes Ferries tai Sea Jets alukset saapuvat Alonnisos seuraavista satamista:

Alonissos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Mantoudi-Alonnisos liikennöi 2 lauttayhtiötä: Sea Jets ja Anes Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Sea Jets, Anes Ferries.

Mantoudi ja Alonnisos välisen matkan aikana matkustat 60 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika