Mantoudi
Matkusta suoraan Skopelos lautta
Skopelos
Katso hinnat

Miten päästä Mantoudi Skopelos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Mantoudi Skopelos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Mantoudi Skopelos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Mantoudi Skopelos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Mantoudi Skopelos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Sea Jets tai Anes Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Mantoudi Skopelos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Sea Jets tai Anes Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Mantoudi Skopelos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Mantoudi Skopelos lauttatietoa

Lähtösatama
Mantoudi
Kreikka
Keski-Kreikka
Saapumissatama
Skopelos
Kreikka
Sporades-saaret
Etäisyys
39 km
Lauttayhtiöt
Sea Jets, Anes Ferries
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Mantoudi Skopelos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Mantoudi Skopelos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Skopelos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Mantoudi Skopelos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Mantoudi Skopelos. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Toisaalta Mantoudi-Skopelos-risteilyllä Anes Ferries tai Sea Jets lautalla sinulla on Mantoudi-Skopelos-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Mantoudi ja Skopelos välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Sea Jets tai Anes Ferries laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Kun nouset Sea Jets tai Anes Ferries lauttaan Mantoudi, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Skopelos saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Sea Jets tai Anes Ferries henkilökunnalta, onko laivalla matkatavarasäilytys, jonne voit jättää laukkusi Skopelos saapumiseen asti.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Mantoudi ja Skopelos välillä?

Jos haluat matkustaa Mantoudi ja Skopelos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Sea Jets tai Anes Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Sea Jets Mantoudi Skopelos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Mantoudi-Skopelos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Mantoudi ja Skopelos välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
Anes Ferries Mantoudi Skopelos
Anes Ferries
Anes Ferries on Venetsiassa Italiassa toimiva lauttayhtiö. Se tarjoaa lauttaliikennepalveluja useisiin kohteisiin Italiassa, Kroatiassa ja Albaniassa. Vivanodalla voit vertailla Mantoudi-Skopelos -hintoja ja varata Anes Ferriesin lipun Mantoudi ja Skopelos välillä. Lisätietoja Anes Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Mantoudi? Mihin laivat saapuvat Skopelos?

Lähtösatama Mantoudi

Sea Jets tai Anes Ferries lautat lähtevät Skopelos seuraavista Mantoudi satamista:

Mantoudi
Kartta

Saapumissatama Skopelos

Anes Ferries tai Sea Jets alukset saapuvat Skopelos seuraavista satamista:

Skopelos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Mantoudi-Skopelos liikennöi 2 lauttayhtiötä: Sea Jets ja Anes Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Sea Jets, Anes Ferries.

Mantoudi ja Skopelos välisen matkan aikana matkustat 39 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika