Mantoudi
Matkusta suoraan Volos lautta
Volos
Katso hinnat

Miten päästä Mantoudi Volos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Mantoudi Volos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Mantoudi Volos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Mantoudi Volos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Mantoudi Volos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Anes Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Mantoudi Volos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Anes Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Mantoudi Volos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Mantoudi Volos lauttatietoa

Lähtösatama
Mantoudi
Kreikka
Keski-Kreikka
Saapumissatama
Volos
Kreikka
Thessaly
Etäisyys
80 km
Lauttayhtiöt
Anes Ferries
Ylitysten tiheys
6 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
5 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Mantoudi ja Volos välillä?

Jos haluat matkustaa Mantoudi ja Volos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Anes Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Anes Ferries Mantoudi Volos
Anes Ferries
Anes Ferries on Venetsiassa Italiassa toimiva lauttayhtiö. Se tarjoaa lauttaliikennepalveluja useisiin kohteisiin Italiassa, Kroatiassa ja Albaniassa. Vivanodalla voit vertailla Mantoudi-Volos -hintoja ja varata Anes Ferriesin lipun Mantoudi ja Volos välillä. Anes Ferries liikennöi Mantoudi Volos 6 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia 50 min. Lisätietoja Anes Ferriesistä
5 tuntia 50 min
6 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Mantoudi? Mihin laivat saapuvat Volos?

Lähtösatama Mantoudi

Anes Ferries lautat lähtevät Volos seuraavista Mantoudi satamista:

Mantoudi
Kartta

Saapumissatama Volos

Anes Ferries alukset saapuvat Volos seuraavista satamista:

Volos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika