Marettimo
Matkusta suoraan Marsala lautta
Marsala
Katso hinnat

Miten päästä Marettimo Marsala lautalla ?

Etsitkö täydellistä Marettimo Marsala lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Marettimo Marsala on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Marettimo Marsala voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Marettimo Marsala -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Marettimo Marsala -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Marettimo Marsala sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Marettimo Marsala lauttatietoa

Lähtösatama
Marettimo
Italia
Sisilia
Saapumissatama
Marsala
Italia
Sisilia
Etäisyys
38 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines
Ylitysten tiheys
14 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Marettimo Marsala: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Marettimo Marsala, lippujen hinnat vaihtelevat 15 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 16 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Marettimo - Marsala, on 15 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Marettimo - Marsala on 1 tuntia 28 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 45 min saapua Marsala, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Marsala 1 tuntia 10 min. Ensimmäinen lautta lähtee Marettimo satamasta klo 10:55. Viimeinen laiva Marsala lähtee Marettimo satamasta klo 17:50.

Keskimääräinen hinta Marettimo - Marsala-lauttaristeilylle.
15 €
Lauttojen hintaluokka Marettimo Marsala (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
15 € - 16 €
Keskimääräinen ylitysaika Marettimo - Marsala
1 tuntia 28 min
Ensimmäisen Marsala menevän lautan lähtöaika
10:55
Viimeisen lautan lähtöaika Marsala
17:50
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Marsala
12:20
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Marsala
19:00

Mitkä yhtiöt liikennöivät Marettimo ja Marsala välillä?

Jos haluat matkustaa Marettimo ja Marsala välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Marettimo Marsala
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Marettimo-Marsala -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Marettimo ja Marsala välillä. Liberty Lines liikennöi Marettimo Marsala 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 10 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
1 tuntia 10 min
14 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Marettimo? Mihin laivat saapuvat Marsala?

Lähtösatama Marettimo

Liberty Lines lautat lähtevät Marsala seuraavista Marettimo satamista:

Marettimo
Kartta

Saapumissatama Marsala

Liberty Lines alukset saapuvat Marsala seuraavista satamista:

Marsala
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika