Matkustaminen lautalla Mariehamn Ruotsi

Matkustaminen lautalla Mariehamn Ruotsi on erinomainen valinta! Mariehamn Ruotsi -lauttoja liikennöi 3 varustamoa (Silja Line, Tallink tai Viking Line), jotka palvelevat Kapellskär, Tukholma ja Mariehamn satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Mariehamn Ruotsi -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Silja Line, Tallink ja Viking Line tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Kun vuoroväli on yli 9 ylitystä päivässä vuodenajasta riippuen, sinulla on runsaasti vaihtoehtoja Mariehamn-Ruotsi-laivamatkan suunnitteluun.

Nopein ylitys kestää 2 tuntia 20 min (Mariehamn - Kapellskär) 64 km:n matkalla ja pisin 5 tuntia 30 min (Mariehamn - Tukholma) 135 km:n matkalla.

Lautta Mariehamn Ruotsi luvuilla

Maat
Suomi
Ruotsi
Ylitysten määrä
9 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
3
Lauttayhteyksien määrä
2
Lauttayhtiöiden lukumäärä
3
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suosituimmat Mariehamn Ruotsi lauttaristeykset

Etsi Vivanodalla halvimmat, pisimmät ja tiheimmät lautat Mariehamn Ruotsi. Vertaa Silja Line, Tallink ja Viking Line tarjouksia ja varaa Mariehamn Ruotsi -lauttalippu.

Kaikki Mariehamn Ruotsi lauttareitit

Etsitkö lauttaa Mariehamn - Ruotsi? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Mariehamn ja Ruotsi välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Viking Line, Tallink tai Silja Line lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Mariehamn, Tukholma tai Kapellskär käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Mariehamn Ruotsi -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Silja Line, Tallink tai Viking Line. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 2 Mariehamn ja Ruotsi välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Mariehamn Ruotsi - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Mariehamn paikkaan Ruotsi

Ruotsi: Lauttamatka ja maan löytäminen

Satamat ja ylityspaikat
Suosituin lauttayhtiö Ruotsiin matkustettaessa on Stena Line, joka tarjoaa lauttoja useista Pohjois-Euroopan satamista. Yleisimmät lauttamatkat kulkevat Kielin satamasta Saksasta Göteborgiin, Ruotsin toiseksi suurimpaan kaupunkiin. Tämä reitti kestää noin 14 tuntia, ja sitä liikennöidään päivittäin. Muita reittejä tarjotaan myös muista Saksan, Tanskan ja Puolan satamista.

Palvelut aluksella
Stena Linen lautat tarjoavat matkustajille nykyaikaiset ja viihtyisät tilat mukavine hytteineen, ravintoloineen, baareineen, kauppoineen ja vapaa-ajan tiloineen. Joillakin lautoilla on myös kylpylöitä, elokuvateattereita ja lasten leikkihuoneita. Matkustajat voivat nauttia upeista merinäköaloista laivan ulkokansilta.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None